Πως παγιδεύτηκαν τα ελληνόπουλα στους σχεδιασμούς ξένων μυστικών υπηρεσιών

Φθινόπωρο του 1973. Ήταν ημέρες πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ζήτησαν από τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο, να γίνει η Ελλάδα «αερογέφυρα», για να μεταφερθούν φορτία όπλων προς τους Ισραηλινούς. Η Χούντα το αρνήθηκε.
Βρισκόμουν στην Ολλανδία. Η «TELEGRAAF» έγραφε σαν πρωτοσέλιδο: «Αν είναι αλήθεια ότι αι Ηνωμέναι Πολιτείαι, έφεραν στην εξουσία τον Παπαδόπουλο, τώρα που αυτός τους γύρισε την πλάτη, διερωτωμεθα: τι χρειάζονται οι Αμερικανοί τον Παπαδόπουλο;» 14 Νοεμβρίου 1973, ξεσπά η εξέγερσης του Πολυτεχνείου «Εδώ Πολυτεχνείο. Ψωμί, παιδεία, Ελευθερία». Τα ελληνόπουλα πιάστηκαν καλά στην Φάκα της C.I.A και άλλων μυστικών υπηρεσιών, που δρούσαν στην Ελλάδα, για την διατήρηση της «Δημοκρατίας» στην περιοχή! Ξένοι ελεύθεροι σκοπευτές από τις ταράτσες των γύρω κτιρίων, χτυπούσαν τους Έλληνες γιατί… έπρεπε ο «σκοπός» να επιτευχτεί πάση θυσία! Οι φοιτητές, όπως και οι Αθηναίοι πολίτες, πίστευαν, ότι η εξέγερσης, θα είχε σαν αποτέλεσμα, να παραιτηθεί η Χούντα και να επανέλθει η χώρα στην νομιμότητα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αλλά φαίνεται ότι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους στρατηγικούς στόχους των ξένων «συμμαχικών δυνάμεων» και αγνοούσαν πλήρως τους σχεδιασμούς τους.
Οι φοιτητές επέτυχαν αυτό που επιθυμούσαν διακαώς οι ΗΠΑ! «Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!» Ο Παπαδόπουλος έπεσε! Αλλά δυστυχώς για τους Έλληνες, η πτώση του Δικτάτορα δεν καθαίρεσε την δικτατορία, αλλά την μεταβίβασε σε ένα άλλο ηλίθιο κάθαρμα τον Ιωαννίδη, ο οποίος είχε επιλεγεί από τους Αμερικανούς, ως το πλέον κατάλληλο πρόσωπο, για να φέρει εις πέρας την μέχρι τότε αδιανόητη μυστική εις πάντες αποστολή, την εθνική προδοσία της Κύπρου από τον σύγχρονο Εφιάλτη Ιωαννίδη. Αφού του υποσχέθηκαν, ανεπίσημα, την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, τον βοήθησαν να κατάλυση δια πραξικοπήματος την Κυπριακή Δημοκρατία, διώχνοντας τον πρόεδρο της Κύπρου, Μακάριο και αντικαθιστώντας τον με τον αφελέστατο προδότη, Σαμψών. Ο Μακάριος κατάφερε να επιζήσει μετά την ρίψη του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε.
Η ανατροπή του Μακαρίου και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Κύπρο, έδινε το δικαίωμα στις εγγυήτριες δυνάμεις που απέρρεαν από τις συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, (Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Τουρκία) να επέμβουν στρατιωτικά, προς αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Δηλαδή οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο «Δικαιολογημένα». Αυτά όμως δεν ήταν, παρά σχεδιασμοί των ΗΠΑ και του υπουργού εξωτερικών της Χ. Κίσινγκερ, δια να εισβάλουν οι Τούρκοι και να καταλάβουν την μισή Κύπρο για να αποκτήσουν οι ΗΠΑ βάσεις, τις οποίες ηρνείτο ο πρόεδρος Μακάριος. Η εισβολή ήταν ανήθικη και αδικαιολόγητος, αφού η Ελλάδα δεν είχε δημοκρατική κυβέρνηση, αλλά μια παράνομη Χούντα συνταγματαρχών. Ο στόχος επιτελέστηκε. Οι Αμερικανοί δεν εχρειαζοντο πλέον τον δικτάτορα, στον οποίο είχαν υποσχεθεί την ένωση της Κύπρου με την μητέρα πατρίδα. Τώρα έπρεπε τάχιστα να επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Έβγαλαν από την «Ναφθαλίνη» τον Κ. Καραμανλή και η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε, αλλά η Κύπρος ακόμη και σήμερα στενάζει κάτω από τα βρωμοπέλματα των Τούρκων εισβολέων.
QUIZ: Ποιον «σωτήρα» της Ελλάδος, φυλάσσουν τώρα στην Ναφθαλίνη;
Κατόπιν τούτου τι γιορτάζουμε βρε παιδιά με την επέτειο του πολυτεχνείου και διδάσκουμε ψέματα στα σχολεία μας, ότι η Θυσία των φοιτητών επανέφερε στον τόπο την Δημοκρατία; Έτσι με ψέματα θα γράψουμε ιστορία; Δεδομένου λοιπόν ότι η εξέγερσης του Πολυτεχνείου έχει άμεση σχέση με τον Φάκελο προδοσίας της Κύπρου, οι ελληνικές κυβερνήσεις προτιμούν να σιωπούν γιατί η αποκάλυψης της προδοσίας θα ξυπνήσει «Τον σκύλο που κοιμάται». «Εδώ πολυτεχνείο. Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» και τα ελληνόπουλα για πολλοστή φορά, φυλάσσουν Θερμοπύλες, στημένα μπροστά στις μπούκες των κανονιών! Που έστησαν συνειδητά Έλληνες Εφιάλτες. Ποιος είπε ότι «το Γουδί είναι μακριά;» ΑΙΣΧΟΣ!
Mετά από όλα αυτά ποιος εχει εμπιστοσύνη στους Αμερικανούς ότι «προκειμένου να κρατήσουν την Τουρκία στην δύση, θα θυσιάσουν την Ελλάδα;» Οι φιλοι Αμερικανοί είναι ή τυφλοί ή φαντασιόπληκτοι. Δεν βλέπουν ότι η Τουρκία δεν επιθυμεί την υπαγωγή της στην Δύση, αλλά αποβλέπει στην κατάκτησή της, μέσα στα πλαίσια της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Αλλά μέχρι να το μάθουν οι Αμερικανοί θα θυσιάζουν την Ελλάδα. Η ελληνική ηγεσία να προσέξει γιατί «έσεται η εσχάτη πλάνη, χείρων της πρώτης». Μη ξεχνάτε τον ανθέλληνα Κίσινγκερ, άλλοτε υπουργό εξωτερικών των Η.Π.Α.

Γιάννης Ζερβός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed