Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο των Κεραμειών, που έχει μετατραπεί σε χωματερή, εικόνες… Ουγκάντας στο εκλογικό άντρο του Δημάρχου

Είναι πολλές οι αμαρτίες που κουβαλάει πάνω του το γήπεδο των Κεραμειών. Δεν είναι μόνο οι εξέδρες του (ότι έχει μείνει από αυτές) που βρίσκονται στον αέρα, δεν είναι ο αγωνιστικός χώρος που… γέρνει, αλλά και ο περιβάλλοντας χώρος που στην κυριολεξία βρωμάει και ζέχνει.
Η εικόνα που αντικρύσαμε σήμερα το απόγευμα δεν τιμάει κανέναν και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Λειβαθούς, Κρυσταλία Μιχαλάτου, η οποία δεν είναι δυνατόν να μην έχει πάρει χαμπάρι αυτό που γίνεται εκεί και μάλιστα επί πολλές ημέρες. Τεράστια και η ευθύνη του προέδρου του χωριού, Άκη Γελάρδου, που θα μπορούσε να έχει μπει αυτός μπροστά και να έχει λυθεί το πρόβλημα. Το γεγονός ότι στρώματα, μαξιλάρια, κομοδίνα και θερμοσίφωνες κάνουν περατζάδα στην περιοχή που ο νυν Δήμαρχος θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές δεν είναι ότι καλύτερο και για τον ίδιο, εκτός και αν δεν ξέρει την κατάσταση που επικρατεί. Πάντως είναι κρίμα για την παρούσα Δημοτική Αρχή να φαίνεται ότι είναι άξιος συνεχιστής των «αετών». Από… Ταγκανίκα γίναμε… Ουγκάντα και μάλιστα σε χώρο άθλησης. Και εις ανώτερα….

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed