«Εμφύλιος πόλεμος» στα πολιτιστικά του Δήμου Αργοστολίου ή «αρμονική συνεργασία» Βίκτωρα Ρουχωτά και Βαγγέλη Ευαγγελάτου

Ένα τεράστιο θέμα φαίνεται ότι έχει προκύψει στην Δημοτική Αρχή Αργοστολίου μετά την πρόσληψη του Βίκτωρα Ρουχωτά ως Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Αργοστολίου.
Ως γνωστόν, το Νο 2 στην πρώην πλέον ΚΕΔΗΚΕ ήταν ο γιατρός, Βαγγέλης Ευαγγελάτος, ο οποίος είχε ισχυρό λόγο αναφορικά με τα πολιτιστικά και πάντα τον άκουγε ο πρώην πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης, Σπύρος Πεφάνης. Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι πολιτιστικές πρωτοβουλίες του γιατρού στο διάστημα που πέρασε αναφορικά με δρώμενα που έλαβαν χώρα στο Αργοστόλι. Τώρα, όμως, μετά την πρόσληψη του Βίκτωρα Ρουχωτά φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν, αφού ο επί Φόρτε και Τσιλιμιδού υπεύθυνος των πολιτιστικών θέλει να αφήσει την δική του σφραγίδα στον τομέα αυτό επί εποχής Μιχαλάτου Δημάρχου. Ήδη ακούγεται στην αγορά ότι μπορεί οι δύο τους (Ρουχωτάς-Ευαγγελάτος) να είναι φίλοι και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, ωστόσο, όπως λένε και οι Αμερικάνοι, Business is Business και οι πρώτες πολιτιστικές διαφωνίες έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια. Δύσκολη η θέση του Δημάρχου, που θα αναγκαστεί να ισορροπήσει μεταξύ του καλύτερού του φίλου και συμπαραστάτη εδώ και δέκα πέντε χρόνια και του νέου του φίλου και συμπαραστάτη εδώ και μερικές ημέρες. Ο καιρός θα δείξει αν η συνεργασία των δύο «πολιτιστικών» θα είναι αρμονική ή αν θα έχουμε «πολιτιστικά δράματα» στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed