Η ανικανότητα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και τα 25.000 ευρώ του Δημάρχου για «τα δικά μας παιδιά» λόγω του «Ιανού»

Στις 26 Νοεμβρίου υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αργοστολίου και ιδιωτικής εταιρίας που εδρεύει στο Αργοστόλι, προκειμένου να γίνει η σύνταξη Τεχνικών Δελτίων όλων των βλαβών που προέκυψαν στην ιδιοκτησία του Δήμου Αργοστολίου.
Το κόστος με βάση τη σύμβαση ανέρχεται περίπυ στα 25.000 ευρώ για τον Δήμο, την ώρα που οι Τεχνικές Υπηρεσίες δήλωσαν αδυναμία να συντάξουν αυτά τα Τεχνικά Δελτία. Πολιτικός προϊστάμενος εκεί είναι ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Μινέτος, αυτός που όλη μέρα και όλη νύχτα συντάσσει μελέτες για έργα. Την ίδια ώρα ο Δήμος Ληξουρίου, σαφώς μικρότερος σε ικανότητα και δυναμική κατάφερε να μην δαπανήσει ούτε ένα ευρώ για τη σύνταξη αυτών των Δελτίων. Πως γίνεται αυτό; Και όμως ο Γιώργος Κατσιβέλης τα κατάφερε και μπράβο του, με την Τεχνική του Υπηρεσία να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Εδώ στο Αργοστόλι περίσσευαν του Δημάρχου 25.000 ευρώ και έτσι τα έδωσε σε ιδιώτη για να γίνει η δουλειά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στους δύο μεγαλύτερους Δήμους της Κεφαλονιάς. Ποιος φταίει; Η ανικανότητα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών να πιέσει τους υπαλλήλους να κάνουν την δουλειά τους, για αυτή που πληρώνονται από τους πολίτες; Η ικανότητα του Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου να βρίσκει πάντα τον τρόπο για «τα δικά μας παιδιά;»
Σημείωση: Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, για λιγότερα χρήματα δεν προσέλαβε εννέα καθαρίστριες πριν από έναν περίπου μήνα λέγοντας εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ο Δήμος Αργοστολίου δεν έχει χρήματα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed