Άναψε φωτιές στον Θεόφιλο Μιχαλάτο η πρόσληψη ως συμβούλου πολιτισμού του Βίκτωρα Ρουχωτά, έχει… απασφαλίσει ο Διονύσης Φωκάς

Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι ο Βίκτωρας Ρουχωτάς ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη θέση του συμβούλου πολιτισμού στον Δήμο Αργοστολίου, ωστόσο αυτή η κίνηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου έχει ανάψει φωτιές στην παράταξή του.
Ο λόγος είναι ο πρόεδρος του «Ριφόρτσο», Διονύσης Φωκάς, ο οποίος αποτελούσε μέλος της πρώην ΚΕΔΗΚΕ και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον γιατρό, Βαγγέλη Ευαγγελάτο συμβούλευαν τον τότε πρόεδρο, Σπύρο Πεφάνη για τις εκδηλώσεις που έπρεπε να γίνουν. Ο Διονύσης Φωκάς έχει ενοχληθεί πολύ από την κίνηση του Δημάρχου, αφού περίμενε από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο να έχει πιο ουσιαστική θέση σε θέματα πολιτισμού. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρόεδρος του «Ριφόρτσο» έχει επικρίνει τον Δήμαρχο και έχει εκφράσει δημόσια το παράπονό του για αυτόν τον παραγκωνισμό του. Νέος πονοκέφαλος λοιπόν για τον κ. Μιχαλάτο, που στην προσπάθειά του να κάνει άνοιγμα σε νέα μελλοντικά στελέχη του συνδυασμού του αφήνει με το παράπονο άλλα στελέχη που έχουν συμβαδίσει πολιτικά πάρα πολλά χρόνια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed