Με τη φόρμα της Ουνιόν Βερολίνου και Over στο 2.22

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/12) περιλαμβάνει την έναρξη των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, διεξάγεται το ντέρμπι στο Βερολίνο, με τη Χέρτα να αντιμετωπίζει την Ουνιόν. Λίγο αργότερα και στην ισπανική Λα Λίγκα, η ανεβασμένη Μπιλμπάο υποδέχεται τη Θέλτα.

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε Winmasters Εγγραφή!

ΧΕΡΤΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (21:30)

Η Χέρτα προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Λεβερκούζεν, σε αναμέτρηση που το τελικό αποτέλεσμα την αφήνει ικανοποιημένη. Δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες στην εστία των γηπεδούχων, εμώ απειλήθηκε σε 1-2 περιπτώσεις. Μετράει μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Μέτρια η συνολική εικόνα στη φετινή Μπούντεσλιγκα, παραμένει σταθερά λίγο πιο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις εννέα αγωνιστικές. Παραμένει εκτός από την αρχή της σεζόν ο Ασκασίμπαρ (μέσος), χάνει ακόμα ένα ο βασικός επιθετικός Κόρντομπα.

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε την ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 εντός έδρας κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Αναμέτρηση με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, προηγήθηκε με δύο γκολ μόλις στο 6ο λεπτό και πριν βγει το ημίχρονο ισοφαρίστηκε. Δέχθηκε την ανατροπή στο 79′ στη συνέχεια προσπάθησε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κρούζε στο 82′. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε οκτώ (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, μοναδική ήττα στην πρεμιέρα (19/09) με το εντός έδρας 3-1 από την Άουγκσμπουργκ. Παραπάνω από ικανοποιητική πορεία μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 6η θέση με 16 βαθμούς. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Σλότερμπεκ (αμυντικός), Γκέντνερ (χαφ) και Πογιανπάλο (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ουνιόν Βερολίνου, πάει στο ντέρμπι του Βερολίνου με την ψυχολογία στα ύψη. Η Χέρτα πραγματοποιεί νωθρές εμφανίσεις, χρειάζεται το κάτι παραπάνω και με βάση τη φόρμα θα εμπιστευθούμε τους φιλοξενούμενους. Ποντάρισμα στο διπλό dnb με απόδοση 2.05 στο Stoiximan.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ (22:00)

Η Μπιλμπάο έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Χετάφε. Προηγήθηκε στο 9ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 75′ και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Αήττητη για δεύτερο παιχνίδι στην ισπανική Λα Λίγκα, σκόραρε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία. Βρίσκεται στην 9η θέση με 13 βαθμούς, χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ίνιγο Μαρτίνεθ (βασικός αμυντικός).

Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για τη Θέλτα, με το εντός έδρας τρίποντο 3-1 με αντίπαλο την Γρανάδα. Πίσω στο σκορ από το 25ο λεπτό, ισοφάρισε άμεσα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 81′, ενώ «κλείδωσε» το αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά αργότερα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές, χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να σκαρφαλώσει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μετά από 11 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει μόλις 10 πόντους και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 20 τέρματα παθητικό. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλα τα ματς στην ισπανική Λα Λίγκα. Εκτός αποστολής οι Οκάι (χαφ) και Μορ (εξτρέμ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Μπιλμπάο, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια σταθερότητας. Από την άλλη, η Θέλτα παρουσιάζεται σταθερά ασταθής στο αμυντικό κομμάτι, δέχεται πανεύκολα γκολ και θα προσπαθήσει να σκοράρει για να πάρει κάτι θετικό από την έδρα των Βάσκων. Αξίζει το ρίσκο στο Over 2.5 Goal, που προσφέρεται με απόδοση 2.22 στο Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed