Γιάννης Λυκούδης: «Ανώνυμα “παπαγαλάκια” διαρρέουν αθλιότητες εναντίον μου, κοινοί συκοφάντες που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους»

Πληροφορήθηκα ότι ανώνυμα «παπαγαλάκια» διαρρέουν αθλιότητες εναντίον μου ισχυριζόμενα ότι τάχα βρίσκομαι πίσω από καταγγελίες που αφορούν συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν λάβει αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστησαν από τον πρόσφατο κυκλώνα με την ονομασία «ΙΑΝΟΣ».
Φανερός στόχος τους είναι να πλήξουν πολιτικά τόσο εμένα όσο και την παράταξη με την οποία έχω εκλεγεί. Για όσους με ρωτούν καλοπροαίρετα ξεκαθαρίζω ότι ουδεμία σχέση έχω με καταγγελίες, ούτε ασχολήθηκα ΠΟΤΕ με το ζήτημα των αποζημιώσεων. Η άποψη μου σε αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει άμεσα να αποζημιωθούν οι πληγέντες συμπολίτες μας, η δε κυβερνητική πολιτική, κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Στους κοινούς συκοφάντες, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, λέω ότι, μπορεί να ανέχτηκα την διαστρέβλωση των δηλώσεων μου, δε θα ανεχθώ όμως περαιτέρω προσβολή της προσωπικότητας μου. Προκαλώ όποιον διαδίδει τέτοιου είδους μυθεύματα να βγει από την ανωνυμία του για να μπορεί να υποστεί και τις ανάλογες έννομες συνέπειες. Όσο για τους εμπνευστές αυτών των αθλιοτήτων, τους ενημερώνω ότι τέτοιες πρακτικές δεν με πτοούν, αλλά αντιθέτως με πεισμώνουν και με δυναμώνουν για να μπορώ να λέω ελεύθερα την γνώμη μου. Αυτό κύριοι θα έπρεπε να το γνωρίζετε…

Γιάννης Λυκούδης
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed