Ποιοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί ΑγροΚτηνοτρόφοι μέλη του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων και Χοίρων κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 5.000 ευρώ

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διενεργείται η ετήσια απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων Αιγοπροβάτων και Χοίρων.
Η εν λόγω υποχρέωση αφορά όλους τους ντόπιους Αιγοπροβατοτρόφους και Χοιροτρόφους, που δεν έχουν υποβάλει αίτηση διακοπής της λειτουργίας της εκμετάλλευσής τους, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που μπορεί συγκυριακά ή μη να κατέχουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο, κατά την περίοδο της ετήσιας απογραφής. Επειδή οι συνέπειες παράλειψης της ενημέρωσης του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων και Χοίρων και της υποβολής του στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων δεν είναι αμελητέες, επισύροντας κυρώσεις και διοικητικά πρόστιμα από 100€ έως 5.000€ βάση του Νόμου 3245/2014, η ΕΝΩΣΗ παρέχει αναλυτικές συμβουλές και καθοδήγηση όλων όσων συμμετέχουν στη διαδικασία συμπλήρωσης του Μητρώου εξαλείφοντας τα περιθώρια λάθους. Οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες ΑγροΚτηνοτρόφοι μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, το αργότερο έως Τετάρτη 9.12.2020.

Από τον Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed