Ηλίας Κουρκουμέλης: «Άνοιξε τον στόμα της η Κρυσταλία Μιχαλάτου, όχι για να κάνει την αυτοκριτική της, αλλά για να βγάλει… βατράχια»

Στον κόσμο της ζει η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλία Μιχαλάτου που βαπτίζει ως έργα της τα έργα της δημοτικής αρχής ΠΑΡΙΣΗ. Ειδικότερα σε συνέντευξη που πρόσφατα παραχώρησε η Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που ολοκληρώνονται στην περιοχή μας (δρόμος Κεραμειών, πλατεία Βλάχατων κ.α).
Όμως ξέχασε να πει ότι τα έργα αυτά είναι της δημοτικής αρχής ΠΑΡΙΣΗ από τον πρώην δήμο Κεφαλονιάς. Όσο για τα υπόλοιπα έργα που ανέφερε αυτά είναι είτε μόνο σε μελέτες είτε στη ζωηρή φαντασία της. Που είναι ο βιολογικός Λειβαθούς; Που είναι η ανάπλαση της Αγίας Πελαγίας στα Σβορωνατα; Μέχρι σήμερα μόνο λόγια. Όσον αφορά τη δήθεν παραμέληση της Λειβαθους τα χρόνια πριν τη θητεία της, αυτά είναι λόγια του αέρα για να δικαιολογήσει τη δική της κραυγαλέα απουσία, αφού επί των ημερών της το γήπεδο Κεραμειών έγινε χωματερή. Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής δημιουργήθηκε χωματερή που όλο μεγαλώνει χωρίς καμία αντίδραση, ενώ και κεντρικοί δρόμοι μέσα στα χωριά είναι εγκαταλελειμμένοι και στο έλεος των σκουπιδιών και των χόρτων. Όσο για την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας καλύτερα ας μην ανοίξουμε το θέμα. Μετά από δυο περίπου χρόνια θητείας η κυρία Κρυσταλία αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της, όχι όμως για να κάνει αυτοκριτική, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά για να βγούνε «βατράχια».

Ηλίας Κουρκουμέλης
π. Αντιδήμαρχος Λειβαθούς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed