Βγήκε η απόφαση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς που παίρνουν από 300 έως 4.000 ευρώ

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μετά την πραγματοποίηση όλων των προβλεπόμενων ελέγχων ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάταξη των αιτούντων Ελαιοπαραγωγών στο Μέτρο 21 προκειμένου να τους χορηγηθεί το εφάπαξ κορωνοβοήθημα των 300€ έως 4.000€ ανάλογα με την έκταση που καλλιεργούν.
Τονίζεται ότι το Μέτρο 21 αναφέρεται στη χορήγηση έκτακτης στήριξης στους γεωργούς των τομέων που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, αποκλειστικά σε κατά Κύριο Επάγγελμα Αγρότες. Σημειώνεται ότι η ΕΝΩΣΗ έχει πλήρες αρχείο με τους προσωρινούς Πίνακες Αποτελεσμάτων των Εγκεκριμένων όσο και των Απορριπτόμενων ντόπιων Ελαιοπαραγωγών. Υπενθυμίζεται ότι οι ΘιακοΚεφαλονίτες κατά Κύριο Επάγγελμα Παραγωγοί που διαφωνούν με το αποτέλεσμα της κατάταξης, μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, ώστε να υποβληθεί ένσταση μέχρι και την Δευτέρα 14.12. 2020.

Από τον Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed