Θανάσης Λιβιτσάνης: «Θα ζητήσω την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τους λογιστές που δεν υπηρετούν το καθήκον τους»

Πάμε πάλι… Θα σας πω γιατί έκανα επίθεση σε κάποιους λογιστές. Όχι σε όλους, γιατί οι περισσότεροι είναι φίλοι μου. Και είναι σωστοί. Είχα δεκάδες καταγγελίες και απίστευτες, και ήταν όλες ονομαστικές.
Έδιωχναν κόσμο που είχε ζημιές από τον Ιανό, ζημιές του σπιτιού τους. Ζημιές των κατοικιών τους. Φτωχόσπιτα με ελενίτ που τα ξεκεράμωσε ο αέρας και τα πήρε η πλημμύρα, και τους έδιωχναν για να μην καταθέσουν την αίτηση τους για αποζημίωση. Τους έλεγαν: τι νομίζετε, ότι βρέχει λεφτά; Και τους έδιωχναν. Για πολιτικούς λόγους. Οι ίδιοι έκαναν διπλές και τριπλές αιτήσεις. Και έχουν ήδη πληρωθεί. Και αν με καλέσει ο εισαγγελέας, έχω στοιχεία και θα τα καταθέσω. Πάμε πάλι λοιπόν… Το παίρνω πάνω μου. Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια στους συμπατριώτες μας. Κάποιοι που σας οδηγούν μέσω της ειδικότητας τους, στην αποτροπή της δήλωσης σας, είναι στοχευμένοι, κατευθυνόμενοι και έχουν στόχο την φτωχοποίηση των επαγγελματιών και την πρόκληση γενικευμένης αντίδρασης, που προκύπτει από τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το covid και τον Ιανό.
Πάμε πάλι. Δηλώνεις τις ζημιές σου, μικρές ή μεσαίες ή μεγάλες. Αν δηλώνεις ζημιές σε οικία, θα πάρεις 5.000€, αν δηλώνεις ζημιές για επαγγελματικό χώρο, 8.000 €. Είναι ταρίφα αποζημίωσης. Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής. Έως τις 31/01/21. Δόθηκε παράταση. Με κάποια αποδεικτικά στοιχεία, (φωτογραφίες, τιμολόγια, αποδείξεις κ.λπ.), είστε καλυμμένοι πλήρως. Αν κάποιοι το κρύβουν ή δεν θέλουν να σας τα πουν, αυτό, είναι τακτική ξένης προέλευσης και έμπνευσης προς εμάς και οφείλουν να σας τα εξηγήσουν και να τα δικαιολογήσουν. Πέραν αυτού, θα ζητήσω την παρέμβαση του εισαγγελέα, για να ελεγχθούν όσοι δεν υπηρετούν το καθήκον τους και αυτό που οφείλουν, σύμφωνα με τον όρκο που έχουν δώσει.

Θανάσης Λιβιτσάνης
Έπαρχος της Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed