Γκολ στο 2.12 στο «Γκούντισον Παρκ», νίκη για Νιούκαστλ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/12) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από τη 14η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ανεβασμένη Έβερτον υποδέχεται την σταθερά ντεφορμέ Άρσεναλ. Στο άλλο παιχνίδι, Νιούκαστλ και Φούλαμ συνθέτουν ισορροπημένο ζευγάρι και αναμένεται μάχη.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30) 

Η Έβερτον επικράτησε 2-0 στην έδρα της Λέστερ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται 100% δίκαιο. Προηγήθηκε με τον Ρισάρλισον στο 21ο λεπτό, στη συνέχεια απειλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα στο 72′. Δεύτερο σερί τρίποντο για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 23 βαθμούς, απέχει στο -5 από την κορυφή και δείχνει αν αφήνει πίσω το ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων. Διατηρεί κάκιστη παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ, μετράει μόλις δύο νίκες σε 12 αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών Άλαν και Χάμες Ροδρίγες (χαφ), λόγω τραυματισμών.

Η Άρσεναλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον, σε παιχνίδι που έδειξε σημάδια έστω και λίγης βελτίωσης. Ισοφάρισε με τον αρχηγό Ομπαμεγιάνγκ στο 52ο λεπτό, στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο και προσπάθησε να κρατήσει τον βαθμό. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι διαδοχικές αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες απολογισμό. Πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων τριών δεκαετιών, μετά από 13 αναμετρήσεις έχει συγκομιδή μόλις 14 πόντων και παραμένει σταθερά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Εκτός πλάνων για τον τεχνικό Αρτέτα οι τιμωρημένοι Γκαμπριέλ (βασικός στόπερ) και Τσάκα (μέσος). Συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Πάρτεϊ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανεβασμένη η Έβερτον, αλλά και με κάκιστη παράδοση απέναντι στην ντεφορμέ Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να δώσουν τέλος στο σερί των έξι αγωνιστικών χωρίς τρίποντο, σε ζευγάρι που παραδοσιακά έχει αρκετά γκολ και προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.12 στη Bwin.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ (22:00) 

Η Νιούκαστλ διαλύθηκε 5-2 στην έδρα της Λιντς, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών. Προηγήθηκε στο 25′, δέχθηκε την ανατροπή στο 61ο λεπτό, είχε άμεση απάντηση και ισοφάρισε, στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ και τέθηκε νοκ άουτ. Κάκιστη εμφάνιση ανασταλτικά για το σύνολο του Στιβ Μπρους, που σε γενικές γραμμές ήταν τυχερό στα περισσότερα ματς που πήρε θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 10 από τις 12 φετινές υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα δεν είναι διαθέσιμοι 4-5 ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από τον Covid.

H Φούλαμ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με την Μπράιτον, σε αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να ηττηθεί. Την γλίτωσε το VAR με το ακυρωμένο γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ σώθηκε από 2-3 κλασικές ευκαιρίες και απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια ζωής και σε τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς. Βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -1 από την Μπέρνλι με ένα ματς περισσότερο. Προέρχεται από τρία σερί Under 2.5 Goal στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων σε αναμέτρηση, που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν πιθανά και δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο. Δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό αμφότερες και περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στην ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.63 στη Novibet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed