Με το 2.20 της Γουλβς και τα γκολ στο Λονδίνο

Δύο αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/12). Η Μπέρνλι υποδέχεται τη Γουλβς, αργότερα η Τσέλσι φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ.

Δείτε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα φρουτάκια από τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ!

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΛΒΣ (19:30)

Η Μπέρνλι έφυγε με «λευκή» ισοπαλία από την έδρα της Άστον Βίλα, σε αναμέτρηση που άξιζε και με το παραπάνω να ηττηθεί. Έπαιξε μαζικά άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, δέχθηκε αρκετή πίεση και στάθηκε τυχερή σε τουλάχιστον 5-6 περιπτώσεις. Σημασία έχει ο βαθμός για το σύνολο του Σον Ντάιτς, που παρέμεινε αήττητο για τρίτη διαδοχική αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Βρίσκεται οριακά σε θέση υποβιβασμού, έχει 10 βαθμούς όσους και η Φούλαμ με δύο παιχνίδια λιγότερα. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα, με έξι γκολ μετά από 12 αγωνιστικές. Λογικά ξανά εκτός ο καλός μέσος Γκούντμουντσον, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η Γουλβς διέκοψε το σερί των δύο ηττών, με το εντός έδρας τρίποντο 2-1 απέναντι στην Τσέλσι. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, πίσω στο σκορ από το 49ο λεπτό και στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση. Ισοφάρισε με τον Ποντένσε στο 66′, πίεσε και δημιούργησε 1-2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με πανέμορφη ατομική ενέργεια του Πέδρο Νέτο. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, με νίκη στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμα και στην 7η θέση. Σταθερά εκτός ο βασικός φορ Ραούλ Χιμένες και ο Γιόνι Κάστρο (μπακ). Εξέτισε από τιμωρία και επιστρέφει ο Μουτίνιο (βασικός χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Βελτιωμένη η Μπέρνλι στις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο είχε σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα τύχη. Η Γουλβς διαθέτει μακράν πιο ποιοτικό σύνολο, η ανατροπή με την Τσέλσι αναμφίβολα τη γέμισε με αυτοπεποίθηση. Το διπλό κρίνεται αποδεκτό με απόδοση 2.33 στο Stoiximan.

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00)

Η Τσέλσι ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 στην έδρα της Γουλβς και για δεύτερη σερί αγωνιστική, έμεινε με άδεια χέρια και χωρίς βαθμό. Αν και προηγήθηκε με τον φορμαρισμένο Ζιρού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, εν συνεχεία απέτυχε να αντιδράσει στην πίεση των γηπεδούχων. Δέχθηκε το σοκ της ανατροπής στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, υποχώρησε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα και ειδικά μετά τα αποτελέσματα του περασμένου διημέρου. Καταλαμβάνει την 8η θέση με 22 βαθμούς, δυσκολεύεται με ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό της Πρέμιερ Λιγκ και στο αποψινό ματς, μόνο εύκολο έργο δεν έχει. Ο Φρανκ Λάμπαρντ λογικά δεν υπολογίζει εκ νέου στους Ζίγιεχ (χαφ) και Χάντσον-Οντόι (εξτρέμ).

Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Πίσω στο σκορ από το 37ο λεπτό, ισοφάρισε με εξαιρετικό γκολ το φορ Αλέ (55′) και στο 70′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Απέτυχε να το εκμεταλλευθεί παρά την πίεση που άσκησε, βρίσκεται σταθερά πάνω από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Σκοράρει για 12 σερί αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, μοναδική φορά που δεν βρήκε δίχτυα φέτος στην πρεμιέρα (12/09), με την εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Νιούκαστλ. Ο τεχνικός Ντέιβιντ Μόις δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαζουάκου (μπακ) και Αντόνιο (βασικός επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τσέλσι προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Αναμένεται με ενδιαφέρον το λονδρέζικο ντέρμπι, περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.00 απόδοση στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed