Έβερτον για… ταμείο στην Boxing Day, αξίζει η τετράδα στο 14.00

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (26/12) είναι «φωτιά»! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ. Το Betarades.gr έχει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Μέρες που είναι φυσικά, είναι και τα άλλα τυχερά παιχνίδια που έχουν την τιμητική τους. Όπως για παράδειγμα το αγαπημένο kino

Στο στοιχηματάκι όμως για σήμερα, η Αγγλία και η Σκωτία ξεχωρίζουν. Από την Πρέμιερ, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Έβερτον που βγάζει ωραίο σημείο. Συνολικά, κρατήσαμε τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Και μία, από το μπασκετικό, που περιλαμβάνει πολλά ματσάκια. Πάμε να δούμε τα… πάντα!

Ανώτερη η Έβερτον

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον στην Boxing Day. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22:00 και έχει φαβορί. Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε την περασμένη αγωνιστική η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Μπράιτον, σε ένα ντέρμπι παραμονής. Το ματς έληξε 1-1. Η Σέφιλντ προηγήθηκε, αλλά έπαιζε από το 40’ με δέκα παίκτες. Δεν άντεξε μέχρι το τέλος και έφυγε μόνο με τον πόντο. Παρόλα αυτά, ήταν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα για τη Σέφιλντ. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και αυτήν τη στιγμή είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Η Έβερτον από την άλλη, δείχνει να ανεβαίνει και πάλι τελευταία. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε μια περίοδο κάμψης, αλλά… ξανά προς τη δόξα τραβά! Έχει τρεις συνεχόμενες μεγάλες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ. Κέρδισε κατά σειρά Τσέλσι, Λέστερ και Άρσεναλ και θέλει να συνεχίσει δυναμικά. Είναι στην τετράδα και θα προσπαθήσει να μείνει εκεί. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ. Θα πάμε με τη δυναμική, που ευνοεί σαφώς την Έβερτον. Ο Αντσελότι έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Πιστεύουμε θα κερδίσουν τα «Ζαχαρωτά» την ουραγό Σέφιλντ, εύκολα ή δύσκολα. Ποντάρουμε στο «διπλό» σε απόδοση 1.96.

Παίρνει αποτέλεσμα η Άκρινγκτον

Από την Πρέμιερ Λιγκ, μετακομίζουμε στη Λιγκ 1 και το ματς της Ντονκάστερ με την Άκρινγκτον. Είναι η 20η αγωνιστική της διοργάνωσης και ο αγώνας αρχίζει στις 17:00. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Η Ντονκάστερ… προσγειώθηκε στην πραγματικότητα την προηγούμενη αγωνιστική. Μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχασε με 0-1 από τη Σριούσμπερι μεσοβδόμαδα. Δεν μπόρεσε να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης στην επίθεση. Αμυντικά γενικά έχει κενά και δέχεται γκολ. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Δεν αποκλείεται να αρχίζει ένα… ντεφορμάρισμα της Ντονκάστερ, που δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική απέναντι στη Σριούσμπερι. Η Άκρινγκτον με τη σειρά της, βρίσκεται στην όγδοη θέση, τρεις πόντους κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι έχει δύο αγώνες λιγότερους. Συνεπώς, έχει περιθώριο ακόμα και να την προσπεράσει. Παραμένει αήττητη στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Αρχικά, κέρδισε 0-2 την Τζίλιγχαμ. Έπειτα, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπλάκπουλ. Έχει δέσει αμυντικά η Άκρινγκτον, που κρατάει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία ματς. Πρόκειται για ντέρμπι, και οι αποδόσεις φαίνεται να αδικούν την Άκρινγκτον. Οι φιλοξενούμενοι δεν δέχονται εύκολα γκολ, είναι σοβαροί και έχουν τα φόντα να πάρουν βαθμό ή βαθμούς απόψε. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.88.

Γκολ στην Σκωτία

Δεν είναι μόνο η Αγγλία που παίζει μπάλα όμως. Αγώνες υπάρχουν και στη Σκωτία και μάλιστα σημαντικοί. Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν στις 14:30, για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Η Ρέιντζερς εντοπίζεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Απέχει 16 ολόκληρους πόντους από τη δεύτερη Σέλτικ. Έχει και τρία ματς περισσότερα. Παρόλα αυτά, είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα στη Σκωτία. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ παραμένει σοβαρή και συγκεντρωμένη. Προέρχεται από το εύκολο 0-3 επί της Σεντ Τζόνστον για το πρωτάθλημα και επιστρέφει σήμερα στο «σπίτι» της. Τρομερή στην επίθεση η Ρέιντζερς και θα μπει δυνατά και σήμερα για να «καθαρίσει». Η Χιμπέρνιαν βέβαια, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αυτήν τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μετά από Ρέιντζερς και Σέλτικ, δείχνει μέχρι τώρα να είναι η πιο καλή ομάδα. Δεν χάνει η Χιμπέρνιαν στα εννιά τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. «Σκληρό» σύνολο, κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 τη Σεντ Μίρεν. Αποτελεί μια από τις ομάδες που «έκοψε» βαθμούς από τη Ρέιντζερς στη φετινή Πρέμιερσιπ. Βρίσκει τρόπους να σκοράρει η Χιμπέρνιαν και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα. Η Ρέιντζερς δεν είναι και απολύτως αξιόπιστη αμυντικά. Περιμένουμε λοιπόν, ένα ωραίο ματς με γκολ εκατέρωθεν. Στηρίζουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Με σκοπιμότητα στην Πάτρα

Είναι και το μπάσκετ τώρα, που έχει δράση αυτήν τη γιορτινή μέρα. Στην Ελλάδα μάλιστα, το πρωτάθλημα «τρέχει» κανονικά. Στην Πάτρα, στις 17:00, ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει το Περιστέρι. Δεν θα πάμε με το νικητή του αγώνα στοιχηματικά. Ο Προμηθέας Πάτρας δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετράει πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια του. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα η ομάδα του Γιατρά. Προέρχεται από την ήττα με 84-77 από τον Ιωνικό, στο κλειστό του «Πλάτωνα». Πήρε τον Αμερικανό Τζεράι Γκραν ο Προμηθέας, παλεύει να φέρει και τον… αδερφό του. Γενικά, ψάχνονται μεταγραφικά οι Πατρινοί, αφού θέλουν να βελτιωθούν. Ικανότητες φυσικά, έχει η ομάδα, αλλά ακόμα δεν τις βγάζει στο παρκέ. Στην αντίπερα όχθη, το Περιστέρι περνάει και αυτό μια κακή περίοδο σε θέμα αποτελεσμάτων. Έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του. Ήταν το 82-78 επί της Λάρισας, εντός έδρας. Την Τρίτη, το Περιστέρι είχε αγώνα για το BCL με το Στρασβούργο, εντός έδρας. Έχασε με 76-79 παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στο τέλος και είχε σε μεγάλη μέρα τον Γκρέι. Χρειάζεται… νίκες το Περιστέρι για να ανέβει και ψυχολογικά, και βαθμολογικά. Δύο καλές ομάδες θα συγκρουστούν σήμερα στην Πάτρα. Ωστόσο, δεν είναι καλά καμία από τις δύο τελευταία. Συνεπώς, προβλέπουμε ένα ματς σκοπιμότητας, αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει το Under 158.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed