Συνεχίζεται το σαφάρι της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και άλλων του κυκλώματος ναρκωτικών, στη φάκα και τέταρτος επαγγελματίας της εστίασης

Φαίνεται ότι το κύκλωμα των ναρκωτικών που εμφανίστηκε χθες στο Ληξούρι έχει πολλά πλοκάμια σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Μετά τις χθεσινές έξι συλλήψεις άλλη μία έγινε σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά στο Αργοστόλι.
Η Αστυνομία συνέλαβε έναν ακόμη επαγγελματία της εστίασης στο Αργοστόλι και πλέον γίνονται τέσσερις στο σύνολο, μετά τους δύο Ληξουριώτες και έναν από το Φισκάρδο και εφτά συνολικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, οι ποσότητες των ναρκωτικών που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα είναι πολύ μεγάλες, όπως μεγάλα είναι και τα χρηματικά ποσά που έχουν ήδη βρεθεί και κατασχεθεί από τις αρχές. Έπεται συνέχεια, αφού το ανθρωποκυνηγητό δεν έχει ακόμη τελειώσει, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα άτομα της εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ναρκωτικών μπορεί να ξεπερνούν στα 15 σε ολόκληρο το νησί. Αυτό που προκαλεί ωστόσο ανησυχία και προβληματισμό στις τάξεις της Αστυνομίας είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες συλλήψεις μέχρι τώρα αφορούν επαγγελματίες της εστίασης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed