Επικίνδυνα τραβιέται το σχοινί μεταξύ Παρίση και Βαλλιανάτου, το κυλικείο της Πάστρας έχει φέρει τους δύο άνδρες στα… χαρακώματα

Μέχρι προχθές, αν και ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα ή δημοτικές παρατάξεις, οι σχέσεις του Νικόλα Βαλλιανάτου και του Αλέξανδρου Παρίση ήταν σε πολύ καλό σημείο, μέχρι και συνεργασίας τόσο στην ΠΕΔΙΝ όσο και στα Δημοτικά Συμβούλια.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από μερικούς μήνες η ψήφος του Νικόλα Βαλλιανάτου ήταν αυτή που οδήγησε τον Αλέξανδρο Παρίση στην προεδρία της ΠΕΔΙΝ και του έδωσε πολιτική ζωή μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο ανδρών, εδώ και τρεις ημέρες, βρίσκονται κάτω του μηδενός, μετά την… αποκάλυψη ότι η κόρη του Νικόλα, Κατερίνα Βαλλιανάτου, πήρε με απευθείας ανάθεση το κυλικείο του Γυμνασίου-Λυκείου Πάστρας. Το θέμα ανέβηκε πολύ στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στα πολιτικά και δημοσιογραφικά καφενεία του νησιού μας, με αποτέλεσμα σήμερα η κα Βαλλιανάτου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το κυλικείο. Είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο τηλεφωνήματα μεταξύ Γνήσιου και Νικόλα με αφορμή την παρουσίαση του θέματος από μερίδα ΜΜΕ φιλικά προσκείμενα στην «Ισχυρή Κεφαλονιά». Αυτό όμως που τάραξε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της παράταξης στο facebook. Ο Νικόλας άφρισε και έταζε… νεκροφόρες στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των γενομένων, με τον Γνήσιο να μην αποσύρει την δημοσίευση, κατόπιν πιέσεων από την πλειοψηφία των συμβούλων της παράταξής του. Τα πράγματα από σήμερα είναι πλέον πολύ διαφορετικά μεταξύ των δύο ανδρών και οι πολιτικές απειλές του Νικόλα μένει να τις δούμε στο… πεδίο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed