Έφτασαν τα πρώτα 25 εμβόλια στο Μαντζαβινάτειο, πρώτος εμβολιάστηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Δημουλιός, παρούσα η Δημοτική Κοινότητα

Σήμερα στη μία ακριβώς, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής παρέδωσε στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου τις πρώτες 25 δόσεις του εμβολίου κατά της πανδημίας COVID-19. Ως Δημοτική Κοινότητα δώσαμε το παρών ώστε να ενημερωθούμε άμεσα από τους Γιατρούς μας, αλλά και το Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Δημουλιό για τη διαδικασία των εμβολιασμών.
Ο εμβολιασμός ξεκινά με προτεραιότητα στο νοσηλευτικό προσωπικό. Ο πρώτος που εμβολιάστηκε ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Δημουλιός. Το εμβόλιο έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή που όλοι μας βρισκόμαστε σε μέγιστη πίεση από όλες τις απόψεις. Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας για τη γενικότερη μετάβαση στην καθημερινότητά μας πριν την εμφάνιση του ιού, σήμερα μπορούμε, με τη συγκατάθεση των γιατρών μας να πούμε ότι έγινε το πρώτο βήμα προς την “ελευθερία”. Στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες. Εκ μέρους μας εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τη Διοίκηση του Μαντζαβινατείου για τον άοκνο αγώνα τους στη λειτουργία του νοσοκομείου μας.

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας
Πρ. Δημ. Κοινότητας Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed