Με το 2.15 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ασιατικό

Το πρόγραμμα της Τρίτης (12/01) περιλαμβάνει δράση από την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι. Την ίδια ώρα (22:15), η Γουλβς υποδέχεται την Έβερτον. 

Ας δούμε τα καλύτερα πάμε στοίχημα προγνωστικά για σημερα:

ΓΟΥΛΒΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ (22:15)

Η Γουλβς νίκησε εντός έδρας 1-0 την Κρίσταλ Πάλας, με γκολ του Τραορέ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επόμενος αντίπαλος η Τσόρλι εκτός έδρας στις 23/01. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από ισοπαλία με σκορ 3-3 στο Μπράιτον, σε παιχνίδι που προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια απέτυχε να κρατήσει τους «γλάρους» μακριά από την περιοχή της, δεχόμενη την ισοφάριση στο 70ο λεπτό. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες) αγωνιστική, βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός πλάνων οι Μαρσάλ, Γιόνι Κάστρο (αμυντικοί), Ποντένσε (εξτρέμ) και Ραούλ Χιμένες (φορ).

Η Έβερτον έκαμψε την αντίσταση (2-1) της Ρόδεραμ στην παράταση, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλλου. Στον τέταρτο γύρο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στις 23/01. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ. Μέτρια εμφάνιση, απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 86ο λεπτό. Σταμάτησε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων υποχρεώσεων στην Πρέμιερ Λιγκ, απέτυχε να σκοράρει μετά από πέντε αγωνιστικές. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία. Απέχει στο -4 από την κορυφή. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Άλαν (χαφ) και Κάλβερτ-Λιούιν (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον ζευγάρι στο «Μόλινιου» με τις δύο ομάδες να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες. Ποιότητα υπάρχει και περιμένουμε να σκοράρουν για να επιβεβαιωθεί υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 2 Goal με απόδοση 1.83 στη Novibet.

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:15)

Η Μπέρνλι δυσκολεύτηκε στο Κύπελλο απέναντι στη Μίλτον Κέινς Ντονς, επικράτησε στα πέναλτι και πήρε το εισιτήριο στον τέταρτο γύρο. Στην επόμενη αναμέτρηση για τον συγκεκριμένο θέσμο θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Φούλαμ στο Λονδίνο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από πολύτιμη εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 32ο λεπτό στη συνέχεια κράτησε το αποτέλεσμα, βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 18η θέση. Μία ήττα στα έξι πρόσφατα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα τσεκαριστούν οι Τέιλορ, Λονγκ, (αμυντικοί), ΜακΝιλ και Τζέι Ροντρίγκες (επιθετικοί), που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Γουότφορντ, με γκολ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στο τέταρτο γύρο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λίβερπουλ στις 23/01. Στο πρωτάθλημα επικράτησε 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» της Άστον Βίλα, με 33 βαθμούς συγκατοικεί στην κορυφή με τη Λίβερπουλ και έχει ένα ματς λιγότερο. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι θα πάει με διαφορά τριών βαθμών στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Αγνοεί την ήττα για 10 σερί αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Αμφίβολη η συμμετοχή των Μπαϊγί (στόπερ) και Πογκμπά (μέσος). Διαθέσιμος ο Καβάνι (φορ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο, περιμένουμε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Σε χαμηλή απόδοση το διπλό, πληρώνει καλύτερα με το combo 2+Over 2.5 Goal στο 2.15 του Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed