Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου στο Ληξούρι, ο Διονύσης Αραβαντινός διέγραψε από την παράταξή του τον Διονύση Πρεντάνο

Ήταν ηλίου φαεινότερο, μετά τα όσα συνέβησαν στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στο Ληξούρι ότι η παράταξη του Διονύση Αραβαντινού δεν θα έβγαινε αλώβητη. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την επόμενη ημέρα θα υπήρχαν σύντομα εξελίξεις.
Η σημερινή μέρα ξημέρωσε με την ανακοίνωση που οι περισσότεροι περιμέναμε, την διαγραφή δηλαδή του Διονύση Πρεντάνου απο την παράταξη ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ-ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, με την οποία είχε εκλεγεί τον Μάιο του 2019. Η λιτή και περιεκτική ανακοίνωση με την υπογραφή του επικεφαλή της παράταξης, Διονύση Αραβαντινού αναφέρει: «Με δεδομένο ότι κ. Πρεντάνος Διονύσης επανειλημμένα έχει διαφοροποιηθεί από τις θέσεις της Παράταξης ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με την οποία εξελέγη, θεωρούμε σωστό να του δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσει ανεμπόδιστα με την προσωπική του κρίση και άποψη, χωρίς εξάρτηση και δεσμεύσεις από παρατάξεις. Τον ευχαριστούμε θερμά για την όποια μέχρι σήμερα συμπόρευση».

Ο επικεφαλής της Παράταξης
Αραβαντινός Διονύσης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed