Ποντάρουμε στα ασιατικά γκολ σε Νάπολη και Βαρκελώνη

Το πρόγραμμα της Κυριακής (31/01) περιέχει επιλογές από Ιταλία και Ισπανία. Στη Σέριε Α, η Νάπολι υποδέχεται την Πάρμα με τις δύο ομάδες να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Στη Λα Λίγκα, η ανεβασμένη Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την επίσης φορμαρισμένη Μπιλμπάο, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί ακόμα δύο φορές αυτό τον μήνα. Δείτε  εδω τις καθημερινές στοιχηματικές προσφορές.

ΝΑΠΟΛΙ – ΠΑΡΜΑ (19:00)

Η Νάπολι εντός έδρας με σκορ 4-2 της Σπέτσια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια. Πέτυχε τέσσερα γκολ μέχρι το 40ο λεπτό, στη συνέχει χαλάρωσε και δέχθηκε δύο τέρματα στο διάστημα 70′-73′. Στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αταλάντα σε διπλές αναμετρήσεις, πρώτο παιχνίδι εντός έδρας στις 03/02. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 3-1 στην έδρα της Βερόνα. Ισοφαρίστηκε στο 34′ και στη συνέχεια ρίσκαρε περισσότερο, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τέρματα στο β’ ημίχρονο. Υπό πίεση ο τεχνικός Τζενάρο Γκατούζο, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τους πιθανούς αντικαταστάτες. Εκτός πλάνων οι Φαμπιάν Ρουίθ (χαφ) και Μέρτενς (επιθετικός).

Η Πάρμα ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Σαμπντόρια, σε αναμέτρηση που άξιζε καλύτερης τύχης. Είχε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί, πίσω στο σκορ από το 25ο λεπτό και στη συνέχεια την σταμάτησε δύο φορές το δοκάρι. Δέχθηκε δεύτερο στο 34′ και πρακτικά τέθηκε νοκ άουτ από το πρώτο ημίχρονο. Συμπλήρωσε 10 (τέσσερις ισοπαλίες, έξι ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, πιο πρόσφατο στις 30/11/20. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα επτά τελευταία παιχνίδια στη Σέριε Α Ιταλίας.  Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τουλάχιστον από δύο γκολ στις έξι αναμετρήσεις. Σταθερά σε θέση υποβιβασμού, μετά από 19 αγωνιστικές έχει 13 βαθμούς και απέχει στο -2 από τη σωτηρία. Δεν υπολογίζονται οι Μπρούνο Άλβες (στόπερ) και Καραμό (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Νάπολι καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Η Πάρμα το παλεύει και απέναντι στην ασταθή άμυνα των «παρτενοπέι» μπορεί να σκοράρει και να προβληματίσει. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 2.75 Goal με 1.67 απόδοση στη Goalbet.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00)

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με το εκτός έδρας 2-1 απέναντι στη Βαγιεκάνο. Πίσω στο σκορ από το 63ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Μέσι στο 69′ και ανέτρεψε την κατάσταση με το γκολ του Ντε Γιόνγκ (80′). Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γρανάδα στις 03/02. Στο πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 την Έλτσε, σε αναμέτρηση που σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Τέταρτο σερί τρίποντο και αήττητη για εννέα αγωνιστικές, απέχει στο -3 από τη δεύτερη θέση και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τιμωρημένος ο Μπουσκέτς (μέσος). Σταθερά τραυματίες οι Πικέ (στόπερ), Κοουτίνιο (μεσοεπιθετικός) και Άνσου Φάτι (επιθετικός).

Η Μπιλμπάο νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Αλκογιάνο, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία. Πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κόπα ντελ Ρέι, επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας η Μπέτις στις 04/02. Στη Λα Λίγκα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και διέσυρε με το εντός έδρας 5-1 τη Χετάφε. Αήττητη για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, διανύει μακράν την καλύτερη περίοδο στη φετινή σεζόν. Δεν υπολογίζεται ο μπακ Μπαλενθιάγα. Διαθέσιμοι βασικός στόπερ Ινίγο Μαρτίνεθ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε θετικότατο μομέντουμ, η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ. Η Μπιλμπάο έχει την ποιότητα να προβληματίζει την άμυνα των «μπλαουγράνα», επιλογή το ασιατικό Over 2.75 Goal με απόδοση 1.79 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed