Με τα «λιοντάρια» στην Πορτογαλία και τους γηπεδούχους στην Ισπανία

Στην Ιβηρική υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα, όπου δεσπόζει το ντέρμπι στην Πορτογαλία μεταξύ Σπόρτινγκ και Μπενφίκα.

 Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση για τo interwetten casino

Σπόρτινγκ Λισ. – Μπενφίκα (23:00)

Κλείνουμε με το σχεδόν μεταμεσονύχτιο ντέρμπι της Πορτογαλίας. Ασταμάτητη η φετινή Σπόρτινγκ, έχει ήδη «σηκώσει» το Λιγκ Καπ και συνεχίζει ακάθεκτη την αήττητη πορεία της στο Πρωτάθλημα. Μια 9ετία (2008-17) φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα ο τεχνικός της, Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο μέσο Παλίνια. 

Η Μπενφίκα ταλαιπωρείται ακόμα με τον κορωνοϊό, επιβεβαιώθηκε πως είναι θετικός ο προπονητής της, Ζορζ Ζεσούς (στα «λιοντάρια» την τριετία 2015-18) και θα λείψει από το αποψινό ματς. Ερωτηματικά υπάρχουν και για την κατάσταση κομβικών παιχτών, π.χ. οι Βλαχοδήμος (Τ), Έβερτον (Μ) περιμένουν τα αποτελέσματα από τα πρωινά τεστ που θα γίνουν.

Προγνωστικό: Η Σπόρτινγκ βγάζει απίστευτη σταθερότητα και είναι παράλογο να δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ, όσο και αν η παράδοση είναι σαφώς με την Μπενφίκα (5-4-0 στις τελευταίες συναντήσεις τους). Στον άσο με κάλυψη DNB θα πάει το ποντάρισμά μας, 1.88 η απόδοσή του.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed