Πηγαίνουμε με Μπέτις στο 1.97 και Γουότφορντ

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (01/02), έχει περιορισμένες επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Γουότφορντ υποδέχεται την ΚΠΡ στο γειτονικό ντέρμπι. Λίγο αργότερη και στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η φορμαρισμένη Μπέτις φιλοξενεί την Οσασούνα, που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε Goalbet εγγραφή.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΚΠΡ (21:45)

Η Γουότφορντ κόλλησε στη «λευκή» ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίλγουολ. Είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, με τη σειρά της γλίτωσε το γκολ και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αναμετρήσεων στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε τρεις περιπτώσεις, ενώ απέτυχε να σκοράρει μετά από πέντε διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 47 βαθμούς, απέχει στο -3 από τη δεύτερη θέση με τον ίδιο αριθμό (26) αναμετρήσεων. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο βασικός τερματοφύλακας Φόστερ. Σταθερά εκτός ο Καμπασέλε (στόπερ), όπως και ο μέσος Κίνα.

Η ΚΠΡ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Ντέρμπι, με γκολ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. Δόθηκε τέλος στο σερί των δύο νικών και το αήττητη τριών αγωνιστικών στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, συνεχίζει να παρουσιάζεται αρκετά σκαμπανεβάσματα. Καταλαμβάνει τη 19η θέση με 27 βαθμούς σε 25 παιχνίδια, βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με ένα ματς περισσότερο. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι 10 πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Για να βρούμε Over θα πρέπει να ανατρέξουμε στις 01/12/20. Το No Goal εμφανίστηκε στις έξο από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο πειστική αγωνιστικά η Γουότφορντ, που δίνει μάχη για να προλάβει την απευθείας άνοδο. Η ΚΠΡ παρουσιάζει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, κατά διαστήματα παθαίνει μπλακ άουτ το σκοράρισμα και θα έχει δύσκολο έργο. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο με απόδοση 1.83 στη Goalbet.

ΜΠΕΤΙΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (22:00)

Η Μπέτις νίκησε εντός έδρας 3-1 στην παράταση τη Σοσιεδάδ, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη εντός έδρας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 04/02. Αήττητη για επτά διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πιο πρόσφατη στις 29/12/20 με το 4-3 στην έδρα της Λεβάντε. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η χορταστική ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Σοσιεδάδ, σε παιχνίδι που έχανε με δύο γκολ μέχρι το 84ο λεπτό. Μείωσε με τον Κανάλες και στις καθυστερήσεις ο έμπειρος Χοακίν έδωσε τον βαθμό στους Ανδαλουσιάνους.

Η Οσσούνα ηττήθηκε στην έδρα της Αλμερία στη διαδικασία των πέναλτι. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα ντελ Ρέι και λίγο την απασχολεί, καθώς δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 κόντρα στην Γρανάδα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 13 (έξι ισοπαλίες, επτά ήττες) αγωνιστικές. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικές, βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Συγκεκριμένα υπερτερεί στην ισοβαθμία (19) της Αλαβές με παιχνίδι λιγότερο (το σημερινό 01/02). Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις έξι τελευταίες αγωνιστικές στη Λα Λίγκα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικότατο μομέντουμ η Μπέτις, τα τελευταία καλά αποτελέσματα της άνοιξαν την όρεξη στη μάχη της Ευρώπης. Η Οσασούνα αν και παλεύει έχει δύσκολο έργο, προβάδισμα στον άσο με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed