Μήπως να ξανακοιτάξει με θέρμη το θέμα της Εντατικής Μονάδας ο Βουλευτής μας από το να ψάχνει χρήματα στα Υπουργεία για την Συλλογή του Σκλάβου;

Όταν τα προβλήματα διαβίωσης ενός λαού έχουν λυθεί, τότε αυτός ο λαός, μέσω των ηγετών του, έχει το δικαίωμα και επιβάλλεται θα λέγαμε, να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα, όπως ο πολιτισμός ή ο αθλητισμός ή ότι άλλο.
Από την ώρα όμως που τα βασικά του θέματα όχι μόνο είναι ανοικτά, αλλά έχουν τεράστια προβλήματα και οι ηγέτες του περί άλλων τυρβάζουν, τότε έχει χαθεί η μπάλα. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Διότι, ο Βουλευτής μας, έχοντας… παραμάσχαλα και τον Δήμαρχο Αργοστολίου, επισκέφτηκαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα και μαζί έψαχναν να βρουν χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Συλλογή του Γεράσιμου Σκλάβου. Είμαστε μαζί τους, αφού τα γλυπτά του διάσημου Κεφαλλονίτη πρέπει να εκτεθούν και να τα θαυμάζουν ντόπιοι και ξένοι. Όμως, από την ώρα που τα δύο Νοσοκομεία του νησιού μας είναι ακέφαλα (του Αργοστολίου για πάνω από δύο μήνες) και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όλο επιστρέφει και ακόμη είναι στον δρόμο, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα με τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Παναγής Καππάτος. Κύριε Βουλευτά, ενισχύστε πρώτα την Υγεία του νομού μας και στη συνέχεια κοιτάξτε και τον πολιτισμό.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed