Δήμος Αργοστολίου: Διάθεση επισιτιστικών αγαθών σε εργαζομένους με αναστολή σύμβασης λόγω covid 19 ή εποχιακούς

Το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας Δήμου Αργοστολίου, λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες του νέου κορωνοϊού Covid – 19, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό και ειδικά σε περιοχές όπως το νησί μας του οποίου η οικονομία στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην τουριστική δραστηριότητα και κατόπιν της έγκρισης του Ινστιτούτου Σταύρος Νιάρχος, στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από τις συνέπειες του κορωνοϊού, για αγορά βασικών επισιτιστικών αγαθών και τη διάθεσή τους για την οικονομική υποστήριξη των συμπολιτών μας,
Καλεί:
τους πολίτες, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι με αναστολή σύμβασης εργασίας λόγω της πανδημίας στον τουριστικό και επισιτιστικό κλάδο και τους πολίτες, οι οποίοι απασχολούνται εποχιακά στον τουριστικό και επισιτιστικό, να καταθέσουν το αίτημά τους σε ένα από τα κάτωθι e-mail:
pronoia@kefallonia.gov.gr / ΥΠΟΨΗ: κ. Παναγιωτοπούλου Β.
kentrokoinotitaskef@gmail.com / ΥΠΟΨΗ: κ. Chrusciel A.
με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΓΑΘΩΝ», με το εξής κείμενο:
«Ονομάζομαι ……………………… και σας επισυνάπτω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εφάπαξ διάθεσης βασικών επισιτιστικών αγαθών. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μου είναι ……………. ».
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
α. Ταυτότητα
β. Πρόσφατο Ε1 και εκκαθαριστικό
γ. Πιστοποιητικό αναστολής σύμβασης εργασίας ή βεβαίωση εποχικότητας
δ. Κάρτα ανεργίας
Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Υποβολή των αιτήσεων μέχρι Τετάρτη 10/02/2021. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα: 26710 22506, 26710 22395.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed