Με τους φιλοξενούμενους και δύο… ζαριές

Το Σαββατοκύριακο ήταν και θα είναι πάντα το πιο δύσκολο στοιχηματικά. Μπορεί να έχουμε στην κυριολεξία χιλιάδες επιλογές, αλλά ταυτόχρονα η διαλογή γίνεται τρομερά δύσκολη, προσπαθώντας πάντα να βρεις την αξία σε ένα απλό σημείο ή ένα εξεζητημένο ειδικό. Το ίδιο και όταν αναζητάς νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα.

Ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι Έμεν – ΑΖ Άλκμααρ. Η Έμεν δεν άντεξε στο επίπεδο της πρώτης κατηγορίας, οπότε μόνο από άποψη στατιστικής μένει να δούμε τι θα κάνει μέχρι τέλους. Σαφές φαβορί οι φιλοξενούμενοι που αν κάνουν τα βασικά καλά δε θα έχουν πρόβλημα.

Στην Championship η ουραγός Γουίκομ που άλλαξε… τσιπ και το πάει μέσω άμυνας να σώσει τα προσχήματα, γιατί για την κατηγορία μοιάζει ακατόρθωτο. Παίζει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ που συνέχισε κυνικά, πέρασε από την Κόβεντρι και με μόλις μία ήττα στα τελευταία 9, ψάχνει επιπλέον νίκες για να ανέβει βαθμολογικά. Στη Γουίκομ λείπει η ποιότητα για την κατηγορία και στα περισσότερα ματς φαίνεται. Απέναντι σε έναν αντίπαλο, που άρχισε να ρολάρει και ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει από ένα παιχνίδι, δεν έχει ιδιαίτερες πιθανότητες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο σάιτ με προγνωστικά στοιχήματος koubanezos.gr

 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed