Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, ΦοΔΣΑ, Δασικοί Χάρτες και Υποδομές τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, στα πλαίσια του διαλόγου με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των νησιών μας, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αργοστολίου, κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο και συζήτησε μαζί του τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Αργοστολίου.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί ο τρόπος λειτουργίας του Περιφερειακού ΦοΣΔΑ που θα επιφέρει αυξημένο κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων και παράλληλη αύξηση των δημοτικών τελών, οι κίνδυνοι που δημιουργούνται από την προχειρότητα στην ανάρτηση των δασικών χαρτών, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός βασικών υποδομών του Δήμου, η ένταξη έργων στο πρόγραμμα ανάπτυξης της αυτοδιοίκησης “Αντώνης Τρίτσης”, η κυκλοφοριακή μελέτη της πόλεως του Αργοστολίου, η ενίσχυση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και η αναγκαιότητα στήριξης των δημοτικών κοινοτήτων. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στους Δήμους Ληξουρίου και Ιθάκης, προκειμένου η οργάνωση μας να προβεί σε μία πλήρη καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή των Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να δοθούν οι αναγκαίες πολιτικές λύσεις.

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed