Επιστολή του Σταύρου Σπαθή στην Υπουργό, Νίκη Κεραμέως, για άμεση αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών δομών στην Κεφαλονιά

Επιστολή έστειλε στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής, ο οποίος ζητάει την άμεση αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στην Κεφαλονιά. Η επιστολή αναφέρει:
Αξιότιμη κα Υπουργέ, οι εμπορικός κόσμος και οι πολίτες της Κεφαλονιάς, καθόλη την εξέλιξη της πανδημίας τηρώντας τα μέτρα υπεύθυνα και οργανωμένα, κατάφεραν να έχουμε ελάχιστα κρούσματα και να έχει χαρακτηριστεί δικαιωματικά το νησί με πράσινο χρώμα. Δυστυχώς, με την έλευση του τρίτου κύματος της πανδημίας και το ταυτόχρονο άνοιγμα των σχολείων, όλο αυτό το οικοδόμημα δείχνει να γκρεμίζεται. Τις τελευταίες δύο μέρες λαμβάνουμε μηνύματα που έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία καθότι ανακοινώνονται κρούσματα σε πολλές σχολικές δομές. Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι και με γνώμονα την δημόσια υγεία σας ζητούμε να κλείσουν άμεσα όλες οι σχολικές δομές του νησιού της Κεφαλονιάς προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σταύρος Σπαθής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed