Οριακό προβάδισμα στην έδρα της Μπιλμπάο

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (10/02), περιέχει αγωνιστική δραστηριότητα στα Κύπελλα. Στην Αγγλία και τη φάση των «16», η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Σουόνσι. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Λεβάντε.

Διαβάστε εδώ για τις νέες στοιχηματικές εταιρίες 2021.

ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (19:30)

Η Σουόνσι επικράτησε εντός έδρας 2-0 απέναντι στη Νόριτς, με γκολ στο διάστημα 42′-48′ Συνέχισε την ανοδική πορεία στην αγγλική Τσάμπιονσιπ και διεύρυνε το αήττητο σερί σε οκτώ (έξι νίκες και δύο ισοπαλίες) αγωνιστικές. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε πέντε περιπτώσεις. Δίνει μάχη για την απευθείας άνοδο, απέχει στο -2 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Ακολουθεί (13/02) η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου, ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Νότιγχαμ Φόρεστ με 5-1 στην Ουαλία. Χωρίς ισοπαλία στον θεσμό για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πιο πρόσφατη στις 17/02/18 με 0-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με σκορ 4-1 στο «Άνφιλντ» τη Λίβερπουλ, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοφαρίστηκε προσωρινά με πέναλτι (63′), στη συνέχεια εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τα λάθη στην άμυνα των «ρεντς» και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, μεγάλωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και στο +5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με παιχνίδι λιγότερο. Αήττητη για 21 (18 νίκες, 3 ισοπαλίες) σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία στις 21/11/20. Ακολουθεί (13/02) η εντός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που η Σουόνσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να αντισταθεί μέχρι ενός σημείου. Αμφότερες δίνουν βάση στην αμυντική λειτουργία, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να μην ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Επιλογή το Under 3.5 Goal με απόδοση 1.57 στο Stoiximan.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ (22:00)

Η Μπιλμπάο έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Βαλένθια. Προηγήθηκε στο 43ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 65′ και στη συνέχεια απέτυχε να βρει λύσεις. Μόλις μία νίκη στις τέσσερις (μία ισοπαλία, δύο ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα. Δύσκολα θα προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, απέχει στο -10 από την εξάδα. Ακολουθεί (15/02) η αναμέτρηση στην έδρα της Κάντιθ. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου, απέκλεισε εκτός έδρας την Μπέτις στα πέναλτι, σε παιχνίδι που ισοφάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για εννέα σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ισάριθμες ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal.

Η Λεβάντε προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Γρανάδα. Προηγήθηκε δύο φορές, απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα και στις δύο περιπτώσεις, δεχόμενη το σοκ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Παραμένει αήττητη για εννέα σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στις 14/02 υποδέχεται την Οσασούνα στο πρωτάθλημα. Για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ξεπέρασε εντός έδρας το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ με 1-0 στην παράταση. Μία ήττα στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις στον θεσμό, οι πέντε από αυτές εμφάνισαν Over 2.5 Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: H Μπιλμπάο έχει στοχεύει και σωστά στη διάκριση και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρακτικά μόνο έτσι μπορεί να βγει στην Ευρώπη, η Λεβάντε με τη σειρά της βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αναμένεται μάχη. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, οριακό προβάδισμα στην έδρα, ποντάρισμα στο combo 1X+Under 3.5 Goal με 1.67 απόδοση στη Novibet.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed