Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Δήμο Αργοστολίου, θετικός στον covid 19 εργαζόμενος στην καθαριότητα, σε αναμένα κάρβουνα ο Σπύρος Σαμούρης

Αναστάτωση στους εργαζομένους του Δήμου Αργοστολίου έχει φέρει από χθες η είδηση ότι υπάλληλος της καθαριότητας έχει βρεθεί θετικός στον covid 19 κάνοντας τους συναδέλφους του και τους αιρετούς να τρέχουν και να μην φτάνουν.
Συγκεκριμένα, το βάρος έχει πέσει στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Σπύρο Σαμούρη, μια και το κρούσμα προέρχεται από τον χώρο ευθύνης του. Ήδη ο κ. Σαμούρης έχει ξεσηκώσει τους πάντες να πάνε να κάνουν τεστ, ενώ και ο ίδιος θα είναι από τους πρώτους σήμερα που θα επισκεφτεί τον χώρο που γίνονται τεστ στο Αργοστόλι. Εντωμεταξύ, λόγω των επαφών του σε καθημερινή βάση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, αλλά και των επαφών του με απλούς πολίτες, ο κ. Σαμούρης ενδεχομένως να αποτελεί μια υγειονομική βόμβα σε περίπτωση που έχει έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να εξακολουθήσει η Κεφαλονιά να παραμένει covid free νησί, άσχετα αν χθες είχαμε τρία μαζεμένα κρούσματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed