Καμπανάκι στην Κεφαλονιά, θετικός στον covid 19 πρόεδρος μεγάλης Κοινότητας του Δήμου Αργοστολίου, φήμες μιλούν και για θετικό τεστ Αντιδημάρχου

Μετά την περιοχή του Καραβόμυλου και της Σάμης, ο καμπάνες του κορωναϊού έχουν αρχίσει να ηχούν δυνατά και στον Δήμο Αργοστολίου. Μετά τους υπαλλήλους, βρέθηκε θετικός πρόεδρος μεγάλης Κοινότητας, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για θετικό τεστ και ενός Αντιδημάρχου.
Ήδη έχει σημάνει συναγερμός τις Υπηρεσίες του Δήμου, με τον ίδιο τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, να έχει δώσει εντολή για συστηματικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους (υπηρεσίες, σχολεία, δημόσιους χώρους) και εντολή να κάνουν τεστ όσοι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τον Δήμο Αργοστολίου. Ο στενόχωρο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος είναι από την φύση του πολύ κινητικός και έρχεται κάθε μέρα σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Οι επισκέψεις του σε υπηρεσίες του Δήμου ήταν σχεδόν καθημερινές, ενώ λόγω της δουλειάς του έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι η αλυσίδα του κορωναϊού θα σπάσει εδώ, μετά την ιχνηλάτιση των επαφών του προέδρου και το κακό θα σταματήσει. Αναφορικά με τον Αντιδήμαρχο, που φέρεται να είναι και αυτός θετικός στον covid 19, οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, αφού το rapid test που έκανε μπορεί να βγήκε αρνητικό, ωστόσο το μοριακό που ακολούθησε έδειξε άλλα πράγματα. Περιμένοντας να έχουμε καλά αποτελέσματα να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο και επιστροφή στα καθήκοντά του. Ευχή μας είναι οι φήμες για τον Αντιδήμαρχο να παραμείνουν φήμες και ο άνθρωπος να είναι καλά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed