Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι στο Αργοστόλι, άσχημο χτύπημα για επαγγελματία της πόλης μας, έκανε χειρουργείο και απέφυγε τα χειρότερα

Σε έναν δρόμο καρμανιόλα, που κανένας δημοτικός άρχοντας τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έβαλε έναν κουβά πίσσα, ένας συμπατριώτης μας σήμερα το μεσημέρι παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή του την κακιά στιγμή και το άσχημο οδόστρωμα.
Έξω από το Κολυμβητήριο του Αργοστολίου (δρόμος σαν της Ουγκάντα) ο άτυχος επαγγελματίας είχε ραντεβού με την ατυχία και την τύχη του μαζί. Στα καλά καθούμενα συγκρούστηκε το μηχανάκι που οδηγούσε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να χτυπήσει πολύ άσχημα στο πόδι του. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου ο γιατρός διαπίστωσε ότι χρειάζεται άμεσα χειρουργείο. Πριν από λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε ότι ο συμπολίτης μας γλίτωσε τα χειρότερα, μια και θα χρειαστεί να βάλει γύψο για κάποιο διάστημα, χωρίς το ατύχημα αυτό να του στοιχίσει περισσότερο. Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συμβάν

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed