Μετά από τις… φωνές της Σοφίας Πανταζή, ο Δήμος έκανε απολύμανση στο κτήριο όπου στεγάζονται και οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης

Σοβαρό θέμα είχε προκύψει χθες το πρωί, αφού στο κτήριο του Δήμου, απέναντι από το Γηροκομείο στο Αργοστόλι, είχε εμφανιστεί κρούσμα κορωναϊού σε υπάλληλο, με την Σοφία Πανταζή να επιμένει για άμεση απολύμανση του χώρου.
Η προϊσταμένη των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης με την χθεσινή της στάση και εγρήγορση που έδειξε έθεσε προ των ευθυνών τους τους εμπλεκομένους και ουσιαστικά τους ανάγκασε σε χρόνο… μηδέν να στείλουν συνεργείο για να απολυμάνει όλο το κτήριο. Αυτό έγινε άμεσα και έτσι οι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης αισθάνονται πιο ασφαλείς, τηρώντας ωστόσο όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Η κα Πανταζή όμως δεν έμεινε εκεί και ύστερα από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί συνεργείο θα βρίσκεται στο κτήριο, προκειμένου όλοι οι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης να κάνουν rapid test. Η πληθωρική προϊσταμένη έδρασε άμεσα προς όλες τις κατευθύνσεις και τα 10 άτομα που έχει υπό την εποπτεία της νοιώθουν ιδιαίτερη ικανοποίηση που την έχουν επικεφαλή τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed