Στηρίζεται στον Γκρίφιν απόψε ο μπασκετικός ΠΑΟΚ

Με τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Όλα όσα θες να μάθεις για τo sportingbet casino

Οι δύο ομάδες έρχονται από σημαντικές εκτός έδρας νίκες, καθώς ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ηρακλή με 61-63 και ο Προμηθέας του Κολοσσού στη Ρόδο με 68-73 και τώρα διεκδικούν την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια (Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό το 2019 και ο Προμηθέας από την ΑΕΚ το 2020).

Ο προημιτελικός με τον Ηρακλή άφησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Καμπερίδης. Αμφότεροι είναι αναπληρωματικοί, ωστόσο από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δίνει δεύτερο απαιτητικό αγώνα μέσα σε διάστημα δύο ημερών, κάθε απουσία είναι σημαντική. Η απώλεια του Μήτρου-Λονγκ θα αναγκάσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να στηριχθεί ακόμα περισσότερο στους Μάλκολμ Γκρίφιν και Ζερμέν Λοβ, καθώς ουσιαστικά οι δύο Αμερικανοί και ο Νώντας Παπαντωνίου είναι οι μόνες λύσεις που έχουν στις θέσεις των γκαρντ.

Ο Γκρίφιν σταθερά, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς παίρνει αρκετά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια επιχειρεί κατά μέσο όρο 13.2 σουτ ανά αγώνα και με δεδομένο ότι λόγω της απουσίας του Μήτρου-Λονγκ, σήμερα είναι πολύ πιθανό να μείνει στο παρκέ για περισσότερο από 30 λεπτά, τότε θα επιλέξω το Over 12.5 στους πόντους του Αμερικανού, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τo Κύπελλο Ελλάδας στο Foxbet.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed