Βασίλης Ρουχωτάς: «Δικαιωμένος από τον ελεγκτή νομιμότητας επιστρέφω την λάσπη ενός ολοκλήρου μήνα στους δικαιούχους της»

Με την απόφαση με ΑΔΑ ΨΖΗ7ΟΡ1Φ-ΜΔΟ με ημερομηνία 12/02/21 ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ των αποφάσεων του Δήμου ΑΠΕΡΡΙΨΕ, μετά από έλεγχο την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2021.
ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ.
Γιατί το Τεχνικό πρόγραμμα των Δήμων ελέγχεται υποχρεωτικά από τον ελεγκτή νομιμότητας.
Η άγνοια, η αλαζονεία και η επιμονή του Δημάρχου, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα και είναι καταγεγραμμένη η προσπάθεια τόσο του κ. Δημήτρη Μαντζουράτου, όσο και η δική μου να αποτρέψουμε την αλαζονική και λανθασμένη πορεία του Δημάρχου η οποία εν τέλει οδήγησε στην λάθος απόφαση. Για την ακύρωση της απόφασης έγκρισης του τεχνικού προγράμματος η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ανήκει στον ΔΗΜΑΡΧΟ αφού ούτως ή άλλως η πλειοψηφία παρίσταται απλώς για να ψηφίζει. Η απόρριψη του τεχνικού προγράμματος είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχει εγκριθεί μέχρι σήμερα ο προϋπολογισμός του Δήμου. Και ο μόνος ένοχος που δεν έχει προϋπολογισμό ο Δήμος είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ εξαιτίας της ακύρωσης της απόφασης για το τεχνικό πρόγραμμα από τον ελεγκτή νομιμότητας.
Επομένως, μετά τα παραπάνω, ο μοναδικός υπεύθυνος για την καθυστέρηση της καταβολής του επιδόματος των 600 ευρώ είναι ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. Δεν με εκπλήσσουν οι ψεύτες! Άλλωστε κατά τον Ανδρέα Λασκαράτο ο καθένας δίνει ότι του περισσεύει. Εγώ έχω περίσσια υπομονής και επιμονής σε αυτό που με έταξε η κοινωνία. Να υπερασπίζομαι το συμφέρον του ανώνυμου συμπολίτη μου. Με την ακύρωση της απόφασης έγκρισης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ληξουρίου από τον ελεγκτή νομιμότητος ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ δικαιώθηκα για μία ακόμη φορά. Δικαιωμένος επιστρέφω την λάσπη ενός ολοκλήρου μήνα στους δικαιούχους της. Δεν επιχαίρω για την ακύρωση. Αντίθετα λυπούμαι βαθύτατα γιατί ο Δήμαρχος και η σιωπηλή πλειοψηφία του, έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα τον Δήμο από ύφαλο σε ύφαλο.

Βασίλης Ρουχωτάς
Επικεφαλής παράταξης Πάλλη-Ληξούρι-Νέα Αρχή

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed