Μεγάλες ζημιές στο δίκτυο της ύδρευσης στα Φαρακλάτα, έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για την έλλειψη νερού από χθες το απόγευμα

Δύο τεράστιες ζημιές έχουν προκύψει για την ΔΕΥΑΚ από χθες το απόγευμα, αφού τα Φαρακλάτα  δεν έχουν νερό, με τους κατοίκους του χωριού να έχουν ξεσηκωθεί και να διαμαρτύρονται στην ΔΕΥΑΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από την ΔΕΥΑΚ το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στα Φαρακλάτα, όπου τα συνεργεία της επιχείρησης δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τις βλάβες στο δίκτυο, προκειμένου να τις επισκευάσουν. Ήδη έχουν αρχίσει οι έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, που κοντεύουν ένα 24ώρο χωρίς νερό. Το πρόβλημα πηγαίνει πιο κοντά στη λύση του, όπως ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή, Μάκη Γασπαρινάτο, που έσπευσε αμέσως στο χωριό, ωστόσο η οργή μερικών κατοίκων των Φαρακλάτων έχει ξεσπάσει στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Σταύρο Σπαθή, που τον κατηγορούν για αδράνεια. Πάντως, το δίκτυο των Φαρακλάτων είναι προβληματικό και από την ΔΕΥΑΚ γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να επανέλθει η υδροδότηση στο χωριό.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed