Άσκοπη λειτουργία των κλιματιστικών στο χώρο του ΚΕΠ Αργοστολίου, καίνε μέρα νύχτα ανεβάζοντας το κόστος για την τσέπη των δημοτών

Απίστευτη είναι η διαπίστωση που έγινε σήμερα λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ περνώντας έξω από τα ΚΕΠ Αργοστολίου στην 21η Μαΐου. Τα κλιματιστικά ήταν ανοικτά και φυσικά μέσα υπάλληλοι δεν βρίσκονταν.
Κάνοντας το ρεπορτάζ μας, διαπιστώσαμε, μετά από πολλές μαρτυρίες, ότι δεν είναι η πρώτη φορά απόψε που τα κλιματιστικά δουλεύουν ολόκληρη τη νύχτα χωρίς να είναι κάποιος μέσα. Πολύ μεγάλη σπατάλη για έναν Δήμο που όπως έχει πει πολλές φορές ο ίδιος ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, όχι μόνο δεν έχει χρήματα, αλλά δεν εισπράττει κιόλας λόγω της πανδημίας του covid 19. Φαίνεται ότι οι υπάλληλοι που στεγάζονται στο συγκεκριμένο κτήριο πρέπει το πρωί που πηγαίνουν να βρίσκουν τον χώρο ζεστό, έτσι ώστε να νοιώθουν σαν στο… σπίτι τους, όπου ενδεχομένως το κλιματιστικό να δουλεύει όλη την νύχτα. Αγαπητέ Δήμαρχε, κοίτα να μαζέψεις λίγο την κατάσταση, διότι δικαίως οι δημότες φωνάζουν. Δεν γίνεται ο Δήμος να μην έχει χρήματα και από την άλλη στο ΚΕΠ τα κλιματιστικά του ΚΕΠ να επιβαρύνουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ επειδή κάποιος ή κάποιοι υπάλληλοι θέλουν να νοιώθουν… θαλπωρή με το που πατάνε το πόδι τους το πρωί.
Σημείωση: Υπολογίστε το ρεύμα που καίει για 12 και παραπάνω ώρες για τα κλιματιστικά στο ΚΕΠ επί κάθε μέρα, επί 4-5 μήνες που έχουμε χειμώνα και βάλτε από την άλλη πλευρά τα χρήματα που δεν υπήρχαν για τις καθαρίστριες των σχολείων, που ο κ. Δήμαρχος αρνήθηκε να προσλάβει, διότι ο Δήμος δεν έχει λεφτά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed