Επίθεση στον πρόεδρο των Διλινάτων, Τάσο Τζωρτζάτο, «μιλάει για ρουφιάνους όταν επί Παρίση είχε κάνει την καταγγελία τρόπο ζωής»

Δεν προστάτευσε την Παναγία της Λάμιας ο Πρόεδρος των Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος. Είχανε κάνει σκουπιδότοπο τον περίγυρο της Εκκλησιάς κι έπεσε “βαρύς ο πέλεκυς”!
Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των Διλινάτων με τον Πρόεδρο του μεγάλου χωριού Τάσο Τζωρτζάτο ή “Μαχλά” καθώς δεν βοήθησε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Παναγιάς της Λάμιας να καθαρίσει τον περίγυρο της ιστορικής Εκκλησίας στον οποίο κάποιοι ασυνείδητοι έριχναν μπάζα, αδρανή υλικά κ.ο.κ. με αποτέλεσμα ο χώρος να μετατραπεί σε άθλιο σκουπιδότοπο και παράλληλα να πέσει βαρύ πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων Ευρώ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για υποβάθμιση Περιβάλλοντος. Βέβαια ο Τάσος Τζωρτζάτος αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή εις βάρος του προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα κυνηγώντας ανεμόμυλους και κάποιους “σκοτεινούς και κακούς” καταγγέλοντες, ρουφιάνους κ.λ.π. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν:
1. Πως είναι δυνατόν ο ιερός χώρος της Παναγιάς της Λάμιας, ένα σημείο αναφοράς της Κεφαλονιάς και των απανταχού Διλινάδων να έχει γίνει σκουπιδότοπος. Ο κύριος Πρόεδρος που “έβοσκε” την κρίσιμη περίοδο και γιατί αδιαφόρησε;
2. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έγραψαν ψέματα για τα σκουπίδια, τα απόβλητα, τα μπάζα κ.λ.π. στον χώρο του Ιερού Ναού; Οι ρουφιάνοι φταίνε κύριε Τζωρζάτε ή εσείς που προσβάλετε την Εκκλησία κι όλο το χωριό;
3. Μιλάει για “ρουφιάνους” ο Τάσος Τζωρτζάτος, ο άνθρωπος που επί Παρίση είχε κάνει την καταγγελία τρόπο ζωής κι από την μανία του στο τέλος τα κατάφερε να μπλέξει ακόμα τον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου Γιώργο Τσιλιμιδό και την τότε δημοτική αρχή για τις ανεμογεννήτριες αφού τελικά το πρόβλημα με τις επιχορηγήσεις από τις ανεμογεννήτριες είχε δημιουργηθεί επί των ημερών του.
Καλό θα είναι ο κύριος Τζωρτζάτος να αντιληφθεί πως τώρα πια έχει ευθύνες και ότι τα καλύτερα έρχονται.

Γεράσιμος Γασπαράτος
κάτοικος Διλινάτων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed