Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Ληξουρίου, πολλαπλάσια τα κρούσματα covid 19 από αυτά που ανακοινώνονται, ανακάμπτει ο Δήμος Σάμης

Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα αναφορικά με τα κρούσματα covid 19 που παρουσιάζονται στον Δήμο Ληξουρίου, ενώ η κατάσταση στη Σάμη δείχνει να πηγαίνει προς εκτόνωση, με το Αργοστόλι να παραμένει ακόμη… καθαρό.
Το ρεπορτάζ προκύπτει από πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε, χωρίς κανένας από τους εμπλεκόμενους ερωτηθέντες να θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του. Η επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρου Τραυλού με τον Νίκο Χαρδαλιά και οι αναλύσεις των λυμάτων που έχει στην διάθεσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δείχνουν τρία πράγματα. Το πρώτο είναι πως ο Δήμος Αργοστολίου είναι ο πιο καθαρός από κορωναϊό στην Κεφαλονιά. Η Σάμη, μετά το… μπαμ της περασμένης εβδομάδας, δείχνει να αρχίζει να επανέρχεται σε προ κρίσης επίπεδο, ενώ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στον Δήμο Ληξουρίου. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, ολόκληρη η Παλλική κυριολεκτικά… βράζει. Με συγκεκριμένα μοντέλα μέτρησης των επιστημόνων και με γνωστό το γεγονός ότι το 90% των τεστ που γίνονται σε ιδιωτικά κέντρα δεν καταγράφονται από τον ΕΟΔΥ, τότε τα πραγματικά κρούσματα μπορεί να είναι μέχρι και 30 φορές περισσότερα από αυτά που εμφανίζει επίσημα η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο. Πολύ σύντομα (ώρες ή ημέρες) θα βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους, που δείχνουν ότι το Ληξούρι νοσεί βαριά από τον covid 19.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed