Με το combo της Μίλαν στο 2.05 και τα γκολ

Τρεις επιλογές από τις ρεβάνς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει το σημερινό (25/02) πρόγραμμα. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά παμε στοιχημα προγνωστικα:

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ (19:55)

Η Ρέιντζερς συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-1 κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ. Διεύρυνε το φετινό αήττητο σερί σε 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Σκωτίας, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +18 από τη Σέλτικ. Την περασμένη εβδομάδα έκανε επική ανατροπή, νίκησε 4-3 την Αντβέρπ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς για τους «16» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αντβέρπ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σιντ Τρούιντεν. Δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα Βελγίου, παρέμεινε αήττητη για πέμπτη (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες) αγωνιστική και βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πριν από μία εβδομάδα έφθασε μία ανάσα από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρέιντζερς, βρέθηκε μπροστά στο σκορ μέχρι και το 85ο λεπτό, στη συνέχεια κατέρρευσε και δέχθηκε την ολική ανατροπή με πέναλτι στο 90′.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Αντβέρπ είναι αναγκασμένη να ρισκάρει και να κυνηγήσει τουλάχιστο δύο γκολ. Η Ρέιντζερς αναμένεται να βρει αρκετούς χώρους, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΡΑΝΑΔΑ (19:55)

Η Νάπολι ηττήθηκε 4-2 στην έδρα της Αταλάντα, σε αναμέτρηση που ήταν απογοητευτική στην άμυνα. Απέτυχε να αντιδράσει στον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων, ισοφάρισε προσωρινά στο 58ο λεπτό και στη συνέχεια πήρε την κάτω βόλτα. Την περασμένη Πέμπτη (18/02) ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Γρανάδα, σε παιχνίδι που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες. Σε δύσκολη θέση ο Τζενάρο Γκατούζο, ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Μπενεβέντο στη Σέριε Α Ιταλίας.

Η Γρανάδα ηττήθηκε εκτός έδρας 3-2 από την Ουέσκα για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, τελευταίο στις 12/01/21. Ολοένα και απομακρύνεται από την εξάδα, απέχει στο -7 από τη Βιγιαρεάλ, επόμενος αντίπαλος η Έλτσε στις 28/02. Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Νάπολι και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «16».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την πλάτη στον τοίχο η Νάπολι, καλείται να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Γρανάδα θα έχει ευκαιρίες να σκοράρει και να «κλειδώσει» την πρόκριση, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με 1.67 απόδοση στο Stoiximan.

ΜΙΛΑΝ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (22:00)

Η Μίλαν ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Ίντερ στο ντέρμπι κορυφής, απομακρύνθηκε στο -4 από την πρώτη θέση. Κάκιστη εικόνα στην άμυνα, δέχθηκε τρία γκολ μέχρι το 66ο λεπτό και δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση. Δεύτερη σερί ήττα στη Σέριε Α Ιταλίας, επόμενος αντίπαλος η Ρόμα εκτός έδρας στις 28/02. Την περασμένη εβδομάδα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε εκτός έδρας 2-1 τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα, συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου. Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Σερβίας, βρίσκεται στο +6 από την Παρτιζάν και με παιχνίδι λιγότερο. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις, διατηρώντας ελπίδες στη ρεβάνς της Ιταλίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.05 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed