Στο κυνήγι η Λειψία, δυνατός άσος στη Γαλλία, παρολί κοντά στο 14.00

«Καυτό» είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα και αυτό το Σάββατο! Το Betarades.gr έχει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Η μπάλα… παίζει σε όλη την Ευρώπη και βγαίνουν δυνατά σημεία. Φυσικά, όλες οι επιλογές που θα δείτε παρακάτω τις βρίσκετε εύκολα στη στοιχημαν

Με την Μπουντεσλίγκα θα ασχοληθούμε αρχικά, στο σημερινό πρόγραμμα. Βλέπουμε… πολύ Λειψία απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Από εκεί και πέρα, ξεχωρίσαμε έναν δυνατό άσο στη Γαλλία, και ένα ακόμα παιχνίδι στην Ιταλία. Εννοείται, ότι το μενού έχει και μπάσκετ με ελληνικό πρωτάθλημα! Πάμε να τα δούμε!

Λειψία για… τίτλο;

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Μπουντεσλίγκα. Η Λειψία υποδέχεται την Γκλάντμπαχ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Καλοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι είναι απόλυτα σοβαροί στο πρωτάθλημα. Η Λειψία δεν ήταν κακή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχασε με 0-2 από τη Λίβερπουλ σε ουδέτερη έδρα. Παρόλα αυτά, κατάφερε να συνέλθει άμεσα από αυτήν την ήττα και κέρδισε εύκολα με 0-3 τη Χέρτα στο Βερολίνο. Έτσι, είναι στο -2 από την Μπάγερν και αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει τους «Βαυαρούς»! Τέσσερις σερί νίκες έχει στο πρωτάθλημα η ομάδα του Νάγκελσμαν, στις τρεις από αυτές δεν δέχτηκε ούτε γκολ! Πολύ σοβαρή στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη, διαθέτει σίγουρα ποιοτικό ρόστερ. Ωστόσο, κάτι δεν πάει καλά φέτος για τα «πουλάρια». Τα κενά στην άμυνα κυρίως, είναι αυτά που κοστίζουν και η Γκλάντμπαχ δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. ‘Εχασε εύκολα από τη Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να απειλήσει καθόλου. Είχε προηγηθεί και η κακή ήττα από τη Μάιντς στο πρωτάθλημα, με 1-2. Δεν είναι σε φόρμα η Γκλάντμπαχ, βρίσκεται στην έβδομη θέση και πρέπει να αλλάξει εντελώς για την τετράδα! Αυτήν τη στιγμή, σίγουρα η Λειψία είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι γηπεδούχοι έχουν την έδρα και το μομέντουμ, και θέλουν να συνεχίσουν να κυνηγάνε την Μπάγερν. Πάμε με τη Λειψία -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Λειψία νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.08.

Αξίζει η Τουλούζ

Η αγαπημένη Β’ Γαλλίας έχει αγωνιστική σήμερα. Είναι η 27η στροφή και σε αυτό το πλαίσιο η Τουλούζ φιλοξενεί την Αμιάν. Και εδώ, δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Τουλούζ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία τη φετινή σεζόν και έχει στόχο την άνοδο στη Λιγκ 1! Οι γηπεδούχοι είναι δύο πόντους πίσω από την πρώτη θέση και θα παλέψουν μέχρι τέλους για αυτήν, πολύ σκληρά. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από τη Ροντέ, αλλά είχαν πολλές και σημαντικές απουσίες. Τώρα επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου είναι αήττητοι στα επτά τελευταία ματς, με έξι νίκες! Έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και θα προσπαθήσουν να την αξιοποιήσουν απόψε. Η Αμιάν τώρα, είναι 16 πόντους πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο. Υστερεί φυσικά σε θέμα ρόστερ και θα παλέψει για την υπέρβαση σήμερα. Δεν τα πάει καλά τελευταία, και δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Σοσό, με 0-1. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα η Αμιάν. Εκτός έδρας δεν φοβάται, αλλά έχει δύσκολη αποστολή σήμερα. Υπάρχει φαβορί στο ματς και είναι η Τουλούζ. Είναι καλύτερη ομάδα και επιβάλλεται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Τη στηρίζουμε και ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 1.87.

Με τα γκολ στην Ιταλία

Στη Β’ Ιταλίας τώρα, η Μόντσα υποδέχεται την Τσιταντέλα, για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης. Σε αυτό το ματς, θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ. Η Μόντσα τα πάει εξαιρετικά φέτος και δίκαια φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Θέλει να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και τα δίνει όλα προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι πολύ συγκεντρωμένη και παίζει και ωραία μπάλα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Μόντσα πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Κιέβο, εκτός έδρας με 0-1. Δεν… μασάνε τίποτα οι γηπεδούχοι και παίζουν σε τιμές φαβορί και σήμερα. Δεν έχουν εύκολο εμπόδιο όμως. Η Τσιταντέλα δεν είναι η… οποιαδήποτε ομάδα της Σέριε Β. Αντιθέτως, είναι μόλις τρεις πόντους πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και προσπαθεί και αυτή για να ανέβει στη Σέριε Α. Έχει αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε πολλά ματς, με έμφαση στην επίθεση. Το ενεργητικό της είναι από τα κορυφαία του πρωταθλήματος. Της κόστισε η βαριά ήττα με 0-3 από τη Ρετζιάνα. Γενικά, στην άμυνα έχει θέματα η Τσιταντέλα και σήμερα αυτό μπορεί να φανεί ακόμα περισσότερο. Δύο δυνατές ομάδες κοντράρονται στην Ιταλία και περιμένουμε να δούμε ένα ανταγωνιστικό ματς. Δεν θα ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή, αφού είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

Με άλλον αέρα το Περιστέρι

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ τώρα, και το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Το Μεσολόγγι παίζει εντός έδρας με το Περιστέρι και το παιχνίδι έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σε πάρα πολύ κακό φεγγάρι ήταν το Μεσολόγγι, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ειδικότερα, μετρούσε δέκα ήττες σε έντεκα παιχνίδια! Τελευταία, αυτή στις 6 Φεβρουαρίου από τον Ιωνικό, με 100-85! Πάρα πολύ… soft στην άμυνα το Μεσολόγγι, δεν μπορεί να φανεί ανταγωνιστικό με αυτό το στυλ ειδικά απέναντι σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους. Για σήμερα, πρέπει να υπολογίζει και την πολύ σημαντική απουσία του γκαρντ Ντεβόντε Γκριν. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους γηπεδούχους φέτος. Από την άλλη, το Περιστέρι πορεύεται πλέον με νέο προπονητή. Η πολύ βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσε και το τελευταίο παιχνίδι με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο. Τώρα, η ομάδα έχει προπονητή τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Πρόλαβε να δουλέψει λίγο το Περιστέρι, που έχει ποιότητα ως ομάδα και σίγουρα μπορεί να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση στο σημερινό ματς. Έφυγε από τον σύλλογο ο γκαρντ Χάροου. Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και με… άλλον αέρα λόγω της αλλαγής προπονητή, περιμένουμε να το επιβεβαιώσουν στο παρκέ. Θεωρούμε ότι μπορούν να κερδίσουν με μια διαφορά ασφαλείας, το αδύναμο Μεσολόγγι. Επιλέγουμε Περιστέρι -4,5 σε απόδοση 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed