Με το combo της Έβερτον και ισπανικά γκολ στο 2.27

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (01/03) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τη στοιχηματική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ανεβασμένη Έβερτον υποδέχεται τη ντεφορμέ Σαουθάμπτον. Την ίδια ώρα (22:00) στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σερί νικών στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τα πάντα για εγγραφή stoiximan.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:00)

Η Έβερτον νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση στην προσπάθεια, που καταβάλει για την έξοδο στην Ευρώπη. Προηγήθηκε με το Ρισάρλισον στο 3ο λεπτό, το «καθάρισε» με πέναλτι στο 83′ και «έσπασε» την αρνητική παράδοση κόντρα στους «ρεντς». Βρίσκεται στο -5 από την τετράδα, έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και έχει ελπίδες για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχθηκε γκολ στα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Μίνα (βασικός στόπερ). Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί Άλαν (χαφ).

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε 3-0 στο «Έλαντ Ρόουντ» από τη Λιντς σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Πίσω στο σκορ από το 47ο λεπτό, στη συνέχεια ρίσκαρε περισσότερο για να ισοφαρίζει και δέχθηκε ακόμα δύο τέρματα. Σε κάκιστο μομέντουμ και στη χειρότερη φάση της φετινής σεζόν, αγνοεί το τρίποντο για οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές. Απολογισμός: μία ισοπαλία και επτά ήττες, πιο πρόσφατη νίκη στις 04/01/21 με 1-0 απέναντι στη Λίβερπουλ. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γουόκερ-Πίτερς (μπακ), Ντιαλό (χαφ), Μιναμίνο (εξτρέμ) και Γουόλκοτ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Έβερτον έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι, προερχόμενη από το σπουδαίο αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Η Σαουθάμπτον διανύει σταθερά περίοδο ντεφορμαρίσματος, ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους. Θέλοντας να μειώσουμε το ρίσκο καταλήγουμε στο συνδυαστικό 1Χ+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.65 στο Stoiximan.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 στην Ιταλία της Αταλάντα, με γκολ του Μεντί στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από 17′, είχε όλο τον χρόνο να κουράσει τους γηπεδούχους και βρήκε τη λύση. Απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ισπανική Λα Λίγκα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη 1-0 απέναντι στη Βαγιαδολίδ, απέχει στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, στις τέσσερις πρόσφατες κράτησε το μηδέν. Εκτός αποστολής οι Καρβαχάλ (μπακ), Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο (στόπερ), Αζάρ (εξτρέμ) και Μπενζεμά (επιθετικός).

Η Σοσιεδάδ έφερε ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε συνδυασμό με την ήττα 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και ολοκλήρωσε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία. Στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση, συνέτριψε εντός έδρας με σκορ 4-0 την Αλαβές και σημείωσε τρίτο σερί τρίποντο. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε αγωνιστικές, πιο πρόσφατη ήττα στις 09/01/21 με 3-2 στην έδρα της Σεβίλλης. Διατηρείται σταθερά στην 5η θέσης της βαθμολογίας, βρίσκεται στο +2 και στο +3 από τις Μπέτις και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα. Δεν υπολογίζονται οι Θαλντούα (μπακ), Ελουστόντο (στόπερ), Μερίνο και Ιγιαραμέντι (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε θετικότατο μομέντουμ, μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις και σκοράρουν με συνέπεια. Αξίζει το ρίσκο στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.27 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed