Στα ύψη η κόντρα της ΝΟΔΕ με τον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, του πέταξαν στα… μούτρα τα 1000 ευρώ που έδωσε για τα γραφεία στη Ριζοσπαστών

Τείνει να πάρει φωτιά το πολιτικό σκηνικό στο νησί μας και μάλιστα αυτή η φωτιά βγαίνει από χέρι… αδελφικό. Στα κάγκελα είναι η σχέση της ΝΟΔΕ με τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο, με αφορμή το ενοίκιο στο ακίνητο που χρησιμοποιεί για γραφεία η Τοπική Οργάνωση.
Την περασμένη εβδομάδα ο Βουλευτής έλαβε σκληρή επιστολή από το προεδρείο της ΝΟΔΕ, με την οποία του ζητούσε να καταβάλει το μέρος του ενοικίου από τον Ιούλιο του 2019 σύμφωνα με την συμφωνία κυρίων που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Η συμφωνία αυτή λέει ότι ο εκάστοτε Βουλευτής, εκλεγμένος με την Ν.Δ. έχει την «υποχρέωση» να καλύπτει τουλάχιστον το μισό ποσό του ενοικίου και ένα μέρος των πάγιων εξόδων. Ο Παναγής Καππάτος έστειλε μέσω τρίτου το ποσό των 1000 ευρώ για όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα Γιάννα Κουλουμπή και Μάκης Κεκάτος, ενεργώντας εκ μέρους της ΝΟΔΕ (πρόεδρος και αντιπρόεδρος) του τα πέταξαν σχεδόν στα μούτρα γυρίζοντάς τα πίσω. Ο κ. Καππάτος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα χρήματα από την στιγμή που ο ίδιος διατηρεί και πληρώνει πολιτικό γραφείο στο Αργοστόλι. Η Νέα Δημοκρατία είναι για ακόμη μια φορά στα μαχαίρια στο νομό μας και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις, όπως και την επίσημη ανακοίνωση που ενδέχεται να εκδώσει το προεδρείο της ΝΟΔΕ άμεσα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed