Νέοι… πυροβολισμοί στο πρόσωπο του Βουλευτή, αυτή τη φορά από το Ληξούρι και τον «γαλάζιο» Δημοτικό Σύμβουλο, Αλέξη Μοσχονά

Οι δασικοί χάρτες έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από όλους σχεδόν τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, τόσο προς την κυβέρνηση και πολύ περισσότερο προς το πρόσωπο του Βουλευτή των νησιών μας, Παναγή Καππάτου.
Σήμερα, με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου και πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Αλέξης Μοσχονάς, επιτίθεται στον Παναγή Καππάτου αναφέροντας στη σύντομη ανακοίνωσή του: «Ως παλιός νεοδημοκράτης θλίβομαι για την στάση του Βουλευτή, Παναγή Καππάτου στο δασικό… Ως παλιός νεοδημοκρατης, από αυτούς που κράτησαν την νέα Δημοκρατία όρθια στα νησιά μας την ώρα που άλλοι κρύβονταν, θλίβομαι για το γεγονός πως στο δασικό ζήτημα δεν υπάρχει μέχρι σήμερα η απαιτούμενη κάλυψη και εκπροσώπηση από τον Βουλευτή της παράταξής μου με αποτέλεσμα την αγωνία και την ταλαιπωρία τεράστιου αριθμού ιδιοκτητών γης. Αξίζαμε κάτι καλύτερο ως κάτοικοι Κεφαλονιάς. Λυπάμαι πολύ…».

Αλέξης Μοσχονάς
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλικής
και νεοδημοκρατης μια ζωη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed