Σημαντική εξέλιξη στο θέμα με το ερωτικό εξάγωνο, πήγαν να… σπρώξουν τα κλοπιμαία και συνάντησαν άρνηση, σε έξαλλη κατάσταση το θύμα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που έχουν προκύψει μετά την δημοσιοποίηση του θέματος περί του ερωτικού εξάγωνου που έλαβε χώρα σε βίλα πέριξ του Αργοστολίου και όλα όσα ακολούθησαν μετά και την κλοπή που έγινε εκεί.
Ο θύτης ή οι θύτες πήγαν να… σπρώξουν τα κλοπιμαία σε ειδικό κατάστημα που μαζεύει τιμαλφή και μάλιστα σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτή της πραγματικής τους αξίας. Όμως η δουλειά στράβωσε, αφού ο καταστηματάρχης αρνήθηκε να αγοράσει τα χρυσαφικά αξίας περίπου 10.000 ευρώ. Έτσι, τα πράγματα που αφαιρέθηκαν από τη βίλα παρέμειναν στα χέρια του δράστη ή των δραστών και η υπόθεση πλέον φαίνεται να έχει ξεφύγει, αφού το θύμα αναζητά αυτά που του αφαίρεσαν από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει μόνος του τις έρευνες και απειλεί πως «θα τα τινάξει όλα στον αέρα» αν δεν του επιστραφούν τα πράγματά του. Πάντως, η υπόθεση εκτυλίσσεται μεταξύ των έξι πρωταγωνιστών της ερωτικής συνάντησης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed