Νέα τροπή στην υπόθεση του ερωτικού εξαγώνου, εμπλοκή της αστυνομίας για την κλοπή, κατατέθηκε μήνυση, ανάμειξη ατόμων πέρα κάθε υποψίας

Αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με το ερωτικό εξάγωνο που είχαμε πριν από μερικές ημέρες πέριξ του Αργοστολίου, το οποίο συνοδεύτηκε με κλοπή χρυσαφικών, που σύμφωνα με πληροφορίες η αξία τους φτάνει τα 10.000 ευρώ.
Το θύμα και ιδιοκτήτης του σπιτιού, αφού πέρασαν κάποιες ημέρες περιμένοντας να του γυρίσουν τα κλοπιμαία, κάτι που δεν έγινε, κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία κατά δύο τουλάχιστον προσώπων από τα υπόλοιπα πέντε της… παρέας. Αν και σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για την εμπλοκή προσώπων που χαίρουν άκρας εκτίμησης στην κοινωνία μας, χθες επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι δύο Πολιτικοί Μηχανικοί εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι έχει διασυνδέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα εκτός Κεφαλονιάς, ενώ ο άλλος είναι υπεράνω κάθε υποψίας, αφού πρόκειται για έναν γνωστό στους πολλούς, καλό οικογενειάρχη και πολύ καλό στην δουλειά του. Αναμένονται και άλλες εξελίξεις στην υπόθεση, που αν προχωρήσει στο ποινικό της κομμάτι θα γκρεμιστούν πολλοί μύθοι, που έχουν οικοδομηθεί στην τοπική μας κοινωνία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed