Στοίχημα και τη Δευτέρα, αξία στο 2.27

Τρίτο ραντεβού φέτος για τις Νις και Μονακό, στο ντέρμπι που ρίχνει την αυλαία στην φάση των “32” του γαλλικού Κυπέλλου. 

Και για όσους ποντάρετε, νέο γκρουπ στο Facebook για Μολύβι, Δελτίο, Πρακτορείο και ρίξτε τα δελτία σας! 

Δεύτερη σερί νίκη για την Νις (2-1 τη Νιμ), 11η θέση με 35 βαθμούς και απόσταση ασφαλείας από τις περιπέτειες (+10), γεγονός που της επιτρέπει να κυνηγήσει και την διάκριση στο Κύπελλο. Αγκάθι βέβαια για φέτος η εντός έδρας μετριότητά της (4η χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα), ακόμα και το 2-1 επί της Νιμ ήρθε δύσκολα (6 αποκρούσεις ο Μπενίτεζ, γλίτωσε και από δοκάρι). Το αήττητο σερί δεκατριών αγώνων της Μονακό (11-2-0) έλαβε τέλος στην Αλσατία (1-0 από Στρασβούργο). Δίκαιη ήττα, δημιούργησε ελάχιστα, στο -7 πλέον από την 1η θέση, δύσκολα καλύπτεται η διαφορά με την κατάκτηση του Κυπέλλου να μοιάζει πιο εφικτός στόχος.

Ισορροπημένη η παράδοση στο «Αλιάνζ Ριβερά» (8-2-8), με την Μονακό να επικρατεί και στις δύο φετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος με το ίδιο σκορ (2-1).

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε απευθείας πέναλτι. Εν αντιθέσει σε όσα μας έχουν συνηθίσει φέτος, περιμένω ένα ισορροπημένο και σφιχτό ματς και ιδιαίτερα προσεκτικές τις δύο ομάδες. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed