Διαμαρτυρία των συνταξιούχων Κεφαλονιάς, που είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν στη Σάμη για να εμβολιαστούν γνωρίζοντας μεγάλη ταλαιπωρία

Οι συνταξιούχοι Κεφαλονιάς και Ιθάκης διαμαρτυρόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας για την ταλαιπωρία μιας κατηγορίας συνάδελφων μας συνταξιούχων που πρέπει για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοιού να μεταβούν στη Σάμη με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα διάφορα προβλήματα υγείας έχουν να υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία.
Ζητάμε να ανοίξει ένα εμβολιαστικό κέντρο σε κάθε Δήμο για να σταματήσει η ταλαιπωρία μας. Απευθυνόμαστε ειδικά στον κ. Αντιπεριφερειάρχη να θέσει το πρόβλημα στα κυβερνητικά επιτελεία και αν δεν βρίσκει ανταπόκριση η συναντάει οποιαδήποτε άλλη αντίδραση να βγει να το καταγγείλει δημοσίως. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας παρά τις δυσκολίες της πανδημίας σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας και τα άλλα συνταξιουχικά σωματεία για αυτά που δικαιούμαστε και μας έχουν κλέψει,για την άμεση καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων που χρονίζουν.
Για την επαναφορά στα κομμένα δώρα μας ,τις συντάξεις χηρείας, συντάξεις δίχως την αφαίρεση της προσωπικής διαφοράς .
Την άμεση καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους.
Την άμεση εφαρμογή της μηδενικής καταβολής για φάρμακα στους συνταξιούχους του ΕΚΑΣ.
Την καταβολή κατώτερης σύνταξης στα 600 Ευρώ.
Την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης σε όλους τους συνταξιούχους .
Πρόσληψη Ιατρικού – Νοσηλευτικού προσωπικού , άμεση διάθεση εμβολίων για όλο το λαό με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες .
Να σταματήσει κάθε διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης και οι τοποθετήσεις των λεγόμενων Μάνατζερ για την έκδοση των συντάξεων με πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού για το σκοπό αυτό.
Τέλος ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους -συναδέλφισσες καλή δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed