Με το G/G στο Τορίνο και την «μπόμπα» στη Β’ Αγγλίας

Οι δύο επαναληπτικοί για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα. Για την ανατροπή πάει η Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο, να υπερασπιστεί την εκτός έδρας νίκη θέλει η Ντόρτμουντ απέναντι στη Σεβίλλη.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το interwetten casino

Γιουβέντους – Πόρτο (22:00)

Και πάμε στο ένα από τα δύο μεγάλα ματς της ημέρας. Η Γιουβέντους καλείται να ανατρέψει την ήττα 2-1 που γνώρισε στην Πορτογαλία από την Πόρτο για να περάσει στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Της αρκεί απλή νίκη με 1-0, αν δεχθεί γκολ χρειάζεται να επικρατήσει με ένα τέρμα διαφορά. Ανάμεικτα τα αγωνιστικά της νέα, το πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα όπου έχει απουσίες και όχι 100% έτοιμους παίκτες (δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του αγώνα εδώ). Η Πόρτο θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση αν δεν δεχόταν το γκολ στο 82′ του πρώτου αγώνα. Το παρθενικό του ματς στην Ιταλία (νίκη 2-1 επί της Γιούβε στο Τορίνο ως ποδοσφαιριστής της Λάτσιο) θυμήθηκε ο τεχνικός της, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για να εμψυχώσει τους παίκτες του. Έχει ένα-δυο ερωτηματικά για την ετοιμότητα κάποιων εξ αυτών.

Προγνωστικό: Χωρίς αξία ο χαμηλός άσος, η Γιουβέντους κόντρα σε καλές ομάδες έχει δυσκολίες στην άμυνα, πόσο μάλλον τώρα που έχει και απουσίες. Καλή επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο, 1.91 η απόδοσή του.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed