Mε το combo της Γιουβέντους στο 3.15

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (09/03), περιλαμβάνει δύο ρεβάνς για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο, την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την ντεφορμέ Σεβίλλη. Δύο καλοπληρωμένες επιλογές με 3.15 και 2.40 στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΟΡΤΟ (22:00)

Η Γιουβέντους επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στη Λάτσιο. Δεύτερη σερί νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ίντερ. Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Πλέον ρίχνεται στη μάχη της ρεβάνς για τους «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να ανατρέψει την ήττα 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία. Χωρίς ισοπαλία στη διοργάνωση για 14 (11 νίκες, 3 ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις, πιο πρόσφατη στις 18/09/19 με 2-2 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τιμωρημένος ο Ντανίλο (μπακ). Εκτός αποστολής οι Μπεντανκούρ (χαφ) και Ντιμπάλα (επιθετικός). Αμφίβολοι οι Κιελίνι (στόπερ) και Αρτούρ (μέσος).

Η Πόρτο νίκησε εκτός έδρας 2-0 τη Ζιλ Βιθέντε, πετυχαίνοντας από ένα γκολ (6′, 70′) σε κάθε ημίχρονο. Απέχει στο -10 από την κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία, μόνο με θαύμα θα «κλέψει» τον τίτλο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μία ήττα στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, επικράτησε με σκορ 2-1 στο «Ντραγάο» και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Έχει δύσκολη αποστολή στο Τορίνο, ωστόσο διαθέτει ποιότητα για να προβληματίσει την άμυνα των πρωταθλητών Ιταλίας. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπεμπά (βασικός αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Γιουβέντους διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Η Πόρτο σε περίπτωση που σκοράρει θα βάλει δύσκολα στους Ιταλούς, αξίζει το ρίσκο στο combo 1+Goal/Goal με απόδοση 3.15 στο Stoiximan.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε bwin εγγραφή.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)

Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με σκορ 4-2 στο Μόναχο από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Προηγήθηκε με δύο γκολ του Χάαλαντ στο 9ο λεπτό, ισοφαρίστηκε πριν βγει το ημίχρονο και στη συνέχεια πιέστηκε, δεχόμενη την ανατροπή. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής στην Μπούντεσλιγκα, υποχώρησε στην έκτη θέση και απέχει στο -4 από την τετράδα. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, επικράτησε (3-2) με ανατροπή και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραυματίες οι Σμέλτσερ (μπακ), Ακαντζί (στόπερ), Βίτσελ (χαφ) και Σάντσο (εξτρέμ). Αμφίβολη η συμμετοχή των Γκερέιρο (μπακ/χαφ) και Ρέινα (μεσοεπιθετικός).

Η Σεβίλλη ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Έλτσε, επιβεβαιώνοντας το αρνητικό μομέντουμ. Πίσω στο σκορ από το 70ο λεπτό, δέχθηκε άμεσα το δεύτερο (76′) και απλά μείωσε με τον Ντε Γιόνγκ στο τέλος της αναμέτρησης. Τρίτη διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις σε Ισπανία και Ευρώπη. Πλέον καλείται να ανατρέψει την ήττα με σκορ 3-2 από το πρώτο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, το έργο της κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Μπουνού. Συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Αλέις Βιδάλ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σεβίλλη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Ντόρτμουντ έχει το πάνω χέρι και αναμένεται να βρει αρκετούς κενούς χώρους. Επιλογή το Over 3.5 Goal με 2.40 απόδοση στο Stoiximan. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed