Εσωκομματικές αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς, βαρύ «κατηγορώ» του Περιφερειακού Συμβούλου, Δημήτρη Σπανού στον Γραμματέα της Ν.Ε. Λευτέρη Κρητικό

Χθες άκουσα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του γραμματέα της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Kεφαλονιάς σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Κέρκυρας. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η σιωπή από κάποιους ανθρώπους πολλές φορές εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ως περιφερειακή παράταξη του ΚΙΝΑΛ έχουμε γίνει στόχος και έχουμε κατηγορηθεί για τη συνεργασία μας σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτή τη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω ορισμένες απαντήσεις στον γραμματέα του τοπικού ΚΙΝΑΛ και όχι μόνο, διότι ως γραμματέας όφειλε να γνωρίζει τα στοιχειώδη. Δεν μπορείς λοιπόν, να μας κατηγορείς ότι δεν υπήρξε προγραμματική συμφωνία και ότι δεν ενημερώσαμε τα μέλη μας. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς ότι έπρεπε να έχουμε διαφορετική στάση στο θέμα του περιφερειακού ΦΟΣΔΑ, όπως επίσης δεν μπορείς να μας κατηγορείς ότι δεν πήραμε θέση για τους δασικούς χάρτες. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς γιατί όφειλες να γνωρίζεις ότι ως παράταξη:
1) Καταψηφίσαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το άρθρο 93 που αφορούσε το ΦΟΣΔΑ.
2) Το ζήτημα των δασικών χαρτών που απασχολεί τους πολίτες των Ιονίων Νήσων ήρθε στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατόπιν δικής μας εισηγήσεως.
3) Προγραμματική συμφωνία υπήρχε και δημοσιεύτηκε, ενημέρωση τον μελών του κόμματος επίσης υπήρχε.
Αγαπητέ γραμματέα ενδεχομένως εσύ να μην ενημερώθηκες, διότι η άρνηση σου να συμμετάσχεις στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως. Όφειλες να είσαι ενημερωμένος και ας δεχτώ ότι δεν ήξερες. Δεν ρώταγες;

Δημήτρης Σπανός
Περιφερειακός Σύμβουλος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed